👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w rowach co jakis czas powinny byc jakies doły a obok łopaty oraz kupką ziemi - tak by takiego z🤬ba wrzucic i zasypac. Nie trzeba wzywac pogotowia itd.
JaTylkonaChwile napisał/a:
w rowach co jakis czas powinny byc jakies doły a obok łopaty oraz kupką ziemi - tak by takiego z🤬ba wrzucic i zasypac. Nie trzeba wzywac pogotowia itd.
Przy porodzie powinna być selekcja, jak matka niedoj🤬a to dziecko o ścianę, a obok śmietnik i zaj🤬 jeszcze kloca na takie ścierwo. Nie trzeba wzywać nikogo. Dołożyłbym dla obu twoich starych kastrację.
Taka psychicznie chora k🤬a jak ty chodzi po świecie i zatruwa go chociażby takimi wpisami. Zarejestrowane ścierwo w 2020r szukające na siłę atencji... p🤬lnij gałę swojemu chłopakowi, nagraj, wrzuć tutaj to będziesz miał swoje pięć minut może trochę dłużej bo jest tutaj trochę twoich sprzymierzeńców .

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie