Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Rosji auta osobowe taranują autobusy, szacun.
konto usunięte
2012-02-05, 0:53
Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłem judzi latających bezwładnie po autobusie. Piękne, piwo leci.
konto usunięte
2012-02-05, 8:05
ile bym dał żeby zobaczyć stan tego autobusu
Ale kierowca twardy, kontrował nadal, mimo, że spadł z fotela.
Czy mi się wydaje czy tam autobusy przegubowe są dłuższe od naszych? (widać to w końcowej fazie filmiku jak przejeżdża inny autobus)
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego kierowcy autobusów nie jeżdżą zapięci pasami? Czy tam w ogóle mają pasy bezpieczeństwa?
@adikkce
Jak podrośniesz i zdecydujesz się wziąć udział w kursie prawa jazdy, to pan/pani instruktor wszystko Ci wyjaśni.
konto usunięte
2012-02-05, 12:00
Grzybek144 napisał/a:
Aż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłem judzi latających bezwładnie po autobusie. Piękne, piwo leci.
przecież tam nikt nie latał wiec o czym ty mowisz ?
@donszymon
W celach bezpieczenstwa, zeby miec wyrownane szanse jak ktos go napadnie. Podobnie kierowcy taksówek.
konto usunięte
2012-02-05, 12:12
autobus za maly, nie widzial... zdarza sie
konto usunięte
2012-02-05, 12:50
ale beka

przewijam to juz z 80 raz