Widze, ze kolega pierwszy raz w China
nastepnym razem musisz powiedzec gdzie chcesz wyjsc, inaczej nie dziala.
Testowane, moze nie w China,
ale a coffeeshopie w Amsterdmie i dziala!

nastepnym razem musisz powiedzec gdzie chcesz wyjsc, inaczej nie dziala.
Testowane, moze nie w China,
ale a coffeeshopie w Amsterdmie i dziala!
Chińczycy pobili samych siebie..... wynaleźli podróbkę wyjścia ewakuacyjnego a myślałem ,że szczytem ich możliwości to podróbka kurzych jajek.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

to nie jest wyjście tylko miejsce gdzie można się schować

To oświecę co po niektórych, jest to przejście bezpieczeństwa. Na początku filmiku między tymi drzwiami widać pionową prowadnicę, tak samo jak na końcu nagrania na filarach. W przypadku np.pożaru wrota się zamykają i wtedy wykorzystuje się tą śluzę.
Zresztą, gówno się znam, ja myślę że to komora do gazowania madagaskarskich królików wąskonosych.
Zresztą, gówno się znam, ja myślę że to komora do gazowania madagaskarskich królików wąskonosych.
Prosta i genialna rzecz. Wszystko ku zmniejszeniu przyrostu naturalnego

ale mądry inżynier budownictwa się znalazł. Ale filmiku nawet nakręcić nie potrafi
Robkowy napisał/a:
To oświecę co po niektórych, jest to przejście bezpieczeństwa. Na początku filmiku między tymi drzwiami widać pionową prowadnicę, tak samo jak na końcu nagrania na filarach. W przypadku np.pożaru wrota się zamykają i wtedy wykorzystuje się tą śluzę.
C🤬ja prawda, tak naprawdę ściany są iluzjami i bez problemów można przez nie przechodzić tak jak było w doomie 2.

Innowacyjne rozwiązanie na zbyt duży przyrost naturalny: powiedzieć dziewczynkom, żeby biegły do wyjścia ewakuacyjnego - zablokować drugie drzwi. Pożar zrobi swoje.