Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:16
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lipk0r 2020-08-13, 6:52 1
crossdressphyxia napisał/a:

Pewna Pani mieszkająca (chyba) zagranicą postanawia podzielić się swoimi przemysleniami na temat obecnej sytuacji dotyczących maseczek. Źródło:

na filmiku jeździ po Wrocławiu między galerią Wroclavia a Aquaparkiem
Zgłoś
danglan 2020-08-13, 7:44
Tylko dwa typy ludzi tak przeklina albo z wysokim IQ albo totalny debil.... Tu mamy ten drugi typ człowieka....
Zgłoś
aligator 2020-08-13, 8:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DonKutassinio 2020-08-13, 8:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mlekozklasa 2020-08-13, 9:05
Ale pomimo tego, że podeszła do tematu dość chamso i agresywnie, to niestety ma rację.

Polacy to taki naród, co faktycznie jak się mu wmówi, że gówno leczy, to będą żreć. Smutne, ale prawdziwe!
Zgłoś
Karboksylator 2020-08-13, 9:14 2
po kilkunastu sekundach wyłączyłem tego pustaka. jak ona oddycha i jeździ jednocześnie, to nie wiem.

ostatnio usłyszałem w sklepie zajebisty tekst na odpowiedź dla takich debilek:
klient nie chciał założyć maseczki, a pani ekspedientka nie chciała go obsłużyć
Klient - tylko niewolnicy noszą maseczki
Ekspedientka: - a dlaczego nosi pan ubranie? przecież to też jest nakazane. może się pan rozbierze do naga i biega po ulicach.
Zgłoś
mastafantasta 2020-08-13, 9:16
Ciekawe czy chciała rozmawiać z managierem Natychmiast!
Zgłoś
Karboksylator 2020-08-13, 9:19
mastafantasta napisał/a:

Ciekawe czy chciała rozmawiać z managierem Natychmiast!

nie, klient chyba zrozumiał, że zrobił z siebie debila , wyjął z kieszeni maseczkę, zarobił zakupy (2x setka soplicy wiśniowej) i poszedł
Zgłoś
nebelwerfer 2020-08-13, 9:28 1
Może i mieszka za granicą, ciężko powiedzieć. Film za to na bank nagrywała we Wrocławiu. Luxor kebab na przeciwko aquaparku. Samej wypowiedzi nie będę komentował. Sama w sobie jest komentarzem na temat kondycji umysłowej Pań o blond włosach.
Zgłoś
antycypant 2020-08-13, 9:30 1
Ogolnie dziunia strzelila focha i uzywa duzo wulgaryzmow ale smieszą mnie ludziki jadace samemu w aucie i z maską na ryju. Tak samo ludzie duszący sie w maskach dwoze. Okej w zamknietych przestrzeniach typu sklepy jeszcze zrozumie.
Zgłoś
GruzinOgr 2020-08-13, 10:04
Szmata to jesteś Ty widać po ustach że ciagniesz laski za laska z hanbila to się twoja matka że Cię urodziła. Wiesniara że wsi wyjdzie ale nigdy wieś z Ciebie.
Zgłoś
mygyry 2020-08-13, 10:15
Gratuluję samooceny osób, które tu ochoczo przyznają że są ścierwem itd. Pamiętajcie że samobójstwo skutecznie oczyszcza społeczeństwo z osób tak myślących
Zgłoś
pawianek85 2020-08-13, 10:43
Życzę jej udaru, tak by srała pod siebie .
Zgłoś
LiveUndead 2020-08-13, 11:25
Widzę, że duży ból dupy Pani spowodowała u ludzi XD Wiecie co się robi jak widzi taką osobę? Ignoruje i odchodzi dziwadło prędzej czy później udławi się śliną.
Zgłoś
Pablocar 2020-08-13, 11:50
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem