👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan Wiesio* w tym czasie za ścianą, podłączał rurę z wodą...
A tak na poważnie- straszna śmierć... Nurtuje mnie tylko co on tam robił- nie wiedział w jakim stanie jest budynek? Chodzi mi o zagrożenie ze strony wody (rura, rzeka, jezioro, pęknięcie tamy, etc. Trapi mnie to czy czasem nie zginął konserwator zabezpieczający zabytek
* Pan Wiesio to tata Spejsona z "Blok Ekipy", który słynie z cytatów typu: "Po to Pan Jezus dał nam oczy, żeby robić na oko"...

A tak na poważnie- straszna śmierć... Nurtuje mnie tylko co on tam robił- nie wiedział w jakim stanie jest budynek? Chodzi mi o zagrożenie ze strony wody (rura, rzeka, jezioro, pęknięcie tamy, etc. Trapi mnie to czy czasem nie zginął konserwator zabezpieczający zabytek

* Pan Wiesio to tata Spejsona z "Blok Ekipy", który słynie z cytatów typu: "Po to Pan Jezus dał nam oczy, żeby robić na oko"...
zadol napisał/a:
Panie majster, po szklanie i na rusztowanie!
Myślał, że "po szklanie", nic mu się nie stanie

Niech to będzie dla Was przestrogą Sadole. Dbajcie o siebie i innych

Chciał odpicować chałupę na sprzedaż. Coś jak w Polsce auta przed sprowadzone z Niemiec.
Ciekawe czy czasem nie utworzyła się przestrzeń gdzie gość mógłby przeżyć

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie