Ten uczuć kiedy zamawiasz w mcdrive kanapkę z dodatkowym sosem a dostajesz...
No nie potrafię tego ogarnąć nawet
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jeden idiota nie rozumie co to jest dodatkowy sos do kanapki a drugi idiota nie potrafi poziomo wziąć telefonu do łapki.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ja bym nie zjadł tego burgera nawet jakby mi zaplacili
Extra extra is ewerywhere ...... I za to bym mu wyj🤬 tym extra sosem w czoło bo albo gra takiego debila albo serio jest nim i nie wiem jakim cudem jeszcze żyję na tym świecie
Weźcie już skończcie z tymi c🤬jowymi fejkami
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Na c🤬j dyskutować?
Od razu wyj🤬 tym gównem w ten czarny pysk.
Ogarnąć można to szybko, a poza tym... kto jada takie gówno?
Przecież czarny brat ma rację. Poprosił o ekstra sos, nie doprecyzował czy nalać mu go do dupy czy do kanapki.
OpenStreetMaps napisał/a:
Jeden idiota nie rozumie co to jest dodatkowy sos do kanapki a drugi idiota nie potrafi poziomo wziąć telefonu do łapki.
A czwarty idiota, ktory to oglada, nie czaji ze "drugi" to trzeci i ze to baba.
jakbym chcial bez frytek to bym powiedzial, ze chce bez frytek
Dobre! Extra sos can be enywhere Hi. He’s right
Czarny troszkę może mieć racji, koleś chciał dodatkowy sos, nie wiadomo po co czy moze bedzie chiał w nim frytki moczyć, a może będzie chciał odrywać kawałki bułki i moczyc w tym sosie . Chociaz osobiscie bym dał dodatkowy sos do burgera
pazuzu napisał/a:
Czarny troszkę może mieć racji, koleś chciał dodatkowy sos, nie wiadomo po co czy moze bedzie chiał w nim frytki moczyć, a może będzie chciał odrywać kawałki bułki i moczyc w tym sosie . Chociaz osobiscie bym dał dodatkowy sos do burgera
Można powiedzieć, że obaj mieli rację, problem wyniknął z braku komunikacji
smc
2023-03-21, 15:06
Nagrywający ma tak zabetoniwany łeb, że rozumie tylko krótkie polecenia i procedury.
Murzyn jest ostatnim wolnym człowiekiem, który kierując się dobrem drugiego dał coś więcej od siebie...
Podejrzewam, że ostatni raz.
Big Nigger with extra sauce.