@up
Brawo! Brawo! Tak! To jest język Angielski!! Twoja dedukcja mnie roz...waliła... było chodzić do szkoły to byś zrozumiał

Brawo! Brawo! Tak! To jest język Angielski!! Twoja dedukcja mnie roz...waliła... było chodzić do szkoły to byś zrozumiał

@ El Dao no trochę ci nie poszło podarcie łacha.
Fajna maszynka
Przyznajcie się, komu by zapiszczało na ostatniej odpowiedzi? mi nie...
Fajna maszynka

uśmiałem się , przypomniał mi się film życie biurowe
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem
El Dao napisał/a:
Wk🤬ia mnie Twoje p🤬lenie. Następny mądruś który nie rozumie że k🤬a nie każdy uczy/uczył się w szkole p🤬lonego języka angielskiego. Są ludzie którzy uczą/uczyli się np. języka niemieckiego, francuskiego itp. więc nie p🤬l "było chodzić do szkoły to byś zrozumiał"! Jak ktoś wrzuci coś po francusku lub niemiecku a Ty nie zrozumiesz to Ci k🤬a też powiem "było chodzić do szkoły" ;] więc tak na marginesie twoje dedukcja mnie też rozj🤬a;]
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć

Niezle wkoncu cos z czego mozna sie posmiac ;] Ofc podstawowy angielski mile widziany.
Dziwne, że to już 9 postów i jeszcze nikt nie wspomniał o Applu stojącym na biurku.

LegendarnyZiom napisał/a:
Dziwne, że to już 9 postów i jeszcze nikt nie wspomniał o Applu stojącym na biurku.
![]()
widzę apfel stojący na biurku.
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Conscribo napisał/a:
widzę apfel stojący na biurku.
Let the flame war begin!

Przy takim urządzeniu w końcu mógłbym się dowiedzieć ,gdzie są moje pieniądze z komunii