👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Brawo! Brawo! Tak! To jest język Angielski!! Twoja dedukcja mnie roz...waliła... było chodzić do szkoły to byś zrozumiał

Brawo! Brawo! Tak! To jest język Angielski!! Twoja dedukcja mnie roz...waliła... było chodzić do szkoły to byś zrozumiał

@ El Dao no trochę ci nie poszło podarcie łacha.
Fajna maszynka
Przyznajcie się, komu by zapiszczało na ostatniej odpowiedzi? mi nie...
Fajna maszynka

Niezle wkoncu cos z czego mozna sie posmiac ;] Ofc podstawowy angielski mile widziany.
Dziwne, że to już 9 postów i jeszcze nikt nie wspomniał o Applu stojącym na biurku.

LegendarnyZiom napisał/a:
Dziwne, że to już 9 postów i jeszcze nikt nie wspomniał o Applu stojącym na biurku.
![]()
widzę apfel stojący na biurku.
Conscribo napisał/a:
widzę apfel stojący na biurku.
Let the flame war begin!

Przy takim urządzeniu w końcu mógłbym się dowiedzieć ,gdzie są moje pieniądze z komunii

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie