Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W sumie tym sposobem można sobie łatwo dorobić Zanurkujesz, wyłowisz kilka GoPro i już jesteś bogatszy o kilka stów.

Myślę, że spokojnie możecie oglądać do 20 minuty jeśli ktoś będzie chciał bo przerywniki są bardzo krótkie i można sobie przewinąć.

Ciekawe co by się znalazło w Wiśle poza trupami hehe
Zgłoś
trupzszafy 2019-07-11, 21:38
telefonów i klamotów nie użyje bo pewnie trefne;).
Zgłoś
P................a 2019-07-11, 21:46 27
Spoko że nie fake.
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2019-07-11, 22:00 16
tylko tłuściochy w USA mogą wierzyć że oni wiecznie przy każdym zanurzeniu wyciągają Iphony i c🤬j wie co jeszcze
ps, ale uwalnianie zwierzątek z pułapek to szanuję
Zgłoś
Shanttyy 2019-07-11, 22:07
Dobrze, że nie sprawdzał czy działa ta latarka
Zgłoś
r061071 2019-07-11, 22:34 1
kupta mu rekawiczki bo chłop zużył i znalazł rugera j🤬iec kto wie ten wie co to

podpis użytkownika

forza nostra legge
Zgłoś
ProVVe 2019-07-11, 22:49 18
Taaak k🤬a sam mam milion wyłowionych towarów. Specjalnie na nie wynajmuję magazyn i zraz mi się kończy umowa, a nie mam kasy... Pewnie mi przepadnie i trafi do programu wojny magazynowe i jakiś hamburger kupi go za bezcen...

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
p................k 2019-07-11, 23:05 5
U nas to można co najwyżej wyłowić kalosza lub koło pasowe do Ursusa.
Zgłoś
C................n 2019-07-11, 23:40
@up zdziwiłbyś się
Zgłoś
Alisl 2019-07-12, 9:13 1
Czy ja widziałem (19:22) nokię 3310? Ale bez baterii, gdyby bateria była to pewnie by dalej działała
Zgłoś
Wiewór 2019-07-12, 9:29 23
W Polsce jakby wyłowił kopyto z pierwszej wojny światowej nawet obrośnięte glonami, rdzą, z lufa zatkaną mułem i zaniósł na policje to by dostał zarzut nielegalnego posiadania broni i nielegalnych prac archeologicznych.
Niech żyje socjalizm!

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Rejti 2019-07-12, 9:41 9
@up all, w tym nie ma żadnej ściemy. Amerykanie mają specyficzne podejście do swojego sprzętu, tj. nie dbają o niego szczególnie. Bo stać ich na kupno drugiego ajfonika jeśli pierwszy pójdzie się j🤬. To nie polaczek robaczek cebulaczek, który odkłada pięć pensji albo wycina sobe nerkę żeby mieć swojego srajfona, i przekopie się przez gruz radioaktywny, byle żeby swojego krwią kupionego srajfona odzyskać. Amerykanie żyją jak ludzie, więc mają wyj🤬e.
Zgłoś
ChomikAdrian 2019-07-12, 9:41 3
K🤬a jaki nudny ten film. Kto dał piwo ten ciota.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2019-07-12, 9:45 2
Typ wyje jak zwierzę przy każdym znalezisku.
Zgłoś
habiTEK 2019-07-12, 10:16 1
PolicyjnaPatologia napisał/a:

Spoko że nie fake.

dokladnie. no co za wiarygodny materiał...

Katie napisał/a:

@up all, w tym nie ma żadnej ściemy. Amerykanie mają specyficzne podejście do swojego sprzętu, tj. nie dbają o niego szczególnie. Bo stać ich na kupno drugiego ajfonika jeśli pierwszy pójdzie się j🤬. To nie polaczek robaczek cebulaczek, który odkłada pięć pensji albo wycina sobe nerkę żeby mieć swojego srajfona, i przekopie się przez gruz radioaktywny, byle żeby swojego krwią kupionego srajfona odzyskać. Amerykanie żyją jak ludzie, więc mają wyj🤬e.

Jestem Polakiem, kupuje raczej dobrej jakości produkty i o nie dbam,
Musisz być nie spełna rozumu, skoro uważasz, że jeśli cie stać, to można i należy to niszczyć.
Nie - nie trzymam pilotów od tv w filijkach
ale za to mam wszystkieaktualne konsole i poprzednie i lubie jak mi to działa.
w aucie rowniez nie mam nasrane, co nie znaczy ze nie mam koralikow i pokrowcow...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie