Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KebabRemover 2013-12-19, 16:26
Fokuz skącz gwiazdorzyć. O sporcie mówi a sam bica ma jak ja przedramię. Poza tym ja osobiście nie zauważyłem żeby dzieciaki siedziały non stop przy kompach, mało tego, znam 14-15 latków co mówią na tzw. "gamerów" przyjeby.
Pozdrawiam, 14/88
Zgłoś
mefju90 2013-12-19, 16:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 16:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 16:49 2
LSD > internet.
Zgłoś
Krzak21 2013-12-19, 16:49
Zgłoś
Insaner 2013-12-19, 16:56 5
Fajnie, bardzo chętnie - tylko z kim mam ten czas wolny spędzać? Nie czuję się uzależnionym, co najwyżej osaczonym powszechną cyfryzacją życia - bardzo chętnie zostawię te wszystkie fejsbuki i inne pierdoły no i ... no właśnie? Myślę, że gdybym usunął tam konto, to straciłbym najprawdopodobniej resztkę znajomych - większość żyje 'w internecie'. Fajnie sobie popisać, wysyłać na każdym kroku zdjęcie co robię itd., ale mimo wszystko to nie zastępuje spotkań na żywo. Tych niestety nie ma co nawet proponować, bo nikomu się nie chce - "a po co? pogadamy sobie na fejsie" , "niee, brzydka pogoda jest " , "szkoda kasy na piwo" , "zróbmy konferencję". W wakacje nawet ciężko było sobie jakiegoś kompana znaleźć na rowery, czy to na inną sezonową aktywność fizyczną. Pogoda świetna, można sobie pojeździć, ale nikt dupy z domu nie ruszy, bo się zmęczy. W dzisiejszych czasach mamy taki problem, że większość z nas (nie chcę generalizować) ma może 1,2 kolegów/koleżanki z prawdziwego zdarzenia - reszta to sami "e-przyjaciele", których generalnie mam w dupie, bo wiem że nie mogę na nich polegać. Jeśli mam być szczery, to cieszyłbym się jakby padły wszystkie portale społecznościowe. Ciekawe, czy relacje między ludźmi wróciłyby na dawne tory, które jeszcze pamiętam
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 17:17 1
Dolary na gieldzie sie same nie zarobia... Ja tez zostaje...
Zgłoś
wdiko 2013-12-19, 17:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 17:26 1
Sama prawda, spadam zapłacić za pizze i nabijać lvl.

Film zajebiście przesadzony...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 18:12
Zgłoś
Iperyt 2013-12-19, 18:21
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 19:02
Zgłoś
szuraniec 2013-12-19, 19:03 2
Sokół spoko jest mądry chłopak
Zgłoś
Pablo_OPC 2013-12-19, 19:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 19:51
A kogo obchodzą gimby? Jak nawet ich rodziców nie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem