piwo dla babci
podpis użytkownika
Tylko idiota ma porządek, prawdziwy geniusz panuje nad chaosem

A mi sie babcia nie podoba.
Jebie żalem.
Nie ma to jak filmik wycelowany w gimbusów.
Jebie żalem.
Nie ma to jak filmik wycelowany w gimbusów.
numbers10 napisał/a:
jebie fejkiem
![]()
O Rutkowski zawitał

Dobrze, że babka dała radę się tekstu nauczyć na pamięć, bo w tym wieku to wyczyn:P
Brzmi trochę jak "Przesłanie prawdy". A tak serio to wyłączyłem jak pojawiło się odniesienie do tedego i ostrego. Autorzy chcieli trafić do ludzi młodych, chcieli pokazać , ze są na luzie...ze tak powiem jak chcecie błysnąć to posmarujcie się margaryna.
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
PR-owcom się w p🤬dach pogmerało, już nic nie skutkuje to targetem stają się niedoj🤬i gimnazjalni hiphole.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

k🤬a w polsce nie mozna napiasac bez przecinkuw nawiasuuw i h🤬j wie czego cenzura na maxxsa ale kazdy wie oco chodzi polski jest pienkny jenzor ale h🤬je wszedzie h🤬je przez samoha i przezcecha k🤬a jako to eoznica bawcie sie dziewczyny i dzienciolkii z naszej narodowej polki!!!
FreddyKrueger napisał/a:
k🤬a w polsce nie mozna napiasac bez przecinkuw nawiasuuw i h🤬j wie czego cenzura na maxxsa ale kazdy wie oco chodzi polski jest pienkny jenzor ale h🤬je wszedzie h🤬je przez samoha i przezcecha k🤬a jako to eoznica bawcie sie dziewczyny i dzienciolkii z naszej narodowej polki!!!
pięrolici ortografije i jakes j🤬e zasądy pisownji...gietrych na prezdęta.juchu!!!
podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
30 sekunda .... i frajer z zielskiem przed oczami
... omg no jak słyszę taką interpretacje " bo zalegalizuje zioło" to nóż mi sie w kieszeni otwiera ... damn jestem pralką ... nie mam kieszeni .

@up a co r🤬ałbyś ?

podpis użytkownika
Burn their homes. Salt their land. Nothing survival.

najlepszy gosc co mowi "ruch poparcia palikota legalna marihuana";D haha