Jedziesz do niemiec, płacisz i walczysz (najczęściej z niemcem). Jeśli wygrasz, dostajesz 500€.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Haha jest moc. Dużo chłopaków z Dzierżoniowa tam jeździ. Łatwa kasa - fakt, jak ma się jakieś umiejętności, ale najczęściej nie walczy się tam z niemcami, a z turasami.
ale o co tu chodzi?przecież te niemiaszki to często jeansach wychodzą...bezsensu
JURIJ_77 napisał/a:
... a ilu by się zdziwiło po 5 sekundach walki, jakby trafiło na tego w pomarańczowej koszulce z początku filmu ...
Naucz się cytować, bo ja tego nie napisałem
Równie dobrze można iść na test podstawówkowego trzecioklasisty i go rozwiązać z wyróżnieniem.
Boxbude to taka zabawa, która nawiedzili profesjonaliści.
Boxbude to taka zabawa, która nawiedzili profesjonaliści.
Hekko napisał/a:
@~Mr.Hardistic
To obrazek przesiąknięty nienawiścią do Niemców. Na co to wrzucasz, bana chcesz? Wchodząc właśnie na sadola zobaczyłem powiadomienie mówiące, że dostałem ostrzeżenie.. za wstawienie śmiesznego gifa, który niby obrażał autora, a przecież nie wolno. Quo vadis, Sadistic?
"To obrazek przesiąknięty nienawiścią do Niemców. Na co to wrzucasz, bana chcesz"
Ty na serio ?
bana?
to nie profil w stylu samosia to sadol ..
dajcie jakis namiar na kanal na YT od tego kolesia, dobrze walczy pozatym daje niemcom po mordzie i co jeszcze lepsze turasom. Moze mozna jakos wspomoc jego kariere? ;D
lechu665 napisał/a:
Haha jest moc. Dużo chłopaków z Dzierżoniowa tam jeździ. Łatwa kasa - fakt, jak ma się jakieś umiejętności, ale najczęściej nie walczy się tam z niemcami, a z turasami.
O k**rwa to jade tym bardziej!!
jak się tam dostać? trenuje boks od dłuuuuuuuugich lat, jestem już pełnoletni, chętnie obiłbym mordę jakiemuś szwabowi(na turniejach się już to nie raz robiło ) ale bez kasku by było fajniej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie