Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-01-05, 23:37 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szefooo 2015-01-06, 0:26 14
Jak na feministke całkiem r🤬able. Angielski nie był mi potrzebny. Dźwięk i tak wyłączyłem bo nie interesuje mnie co samice mają do powiedzenia.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 0:40 49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 1:38 6
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 5:00 7
No nie wiem ... zapłacenie za żarcie i podwózka dupeczki to raczej normalna sprawa jeśli nam zależy na jakiejś samicy ? He ?
Zgłoś
bloodwar 2015-01-06, 7:05 21
Jaka jest wymarzona randka dziewczyny z nadwagą?

Jakakolwiek
Zgłoś
Ruchacz_Dmuchacz 2015-01-06, 8:44
Leć na główną
Zgłoś
PolaczekRR 2015-01-06, 8:56 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 8:59 6
Raz lasce powiedzialem,ze na pierwszą randke zabiore ją w niesaowite miejsce, a potem do restauracji cos zjesc. Poszlismy do Zoo, a potem do dworcowego baru na Harnasia:) Nie chciala jesc. Ale przynajmniej odprowadzila mnie na dworzec...
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 9:18 40
Niby się mówi, że faceci szukają kobiety która zastąpi im matkę i będzie sprzątać, gotować. A prawda jest taka, że kobiety szukają następcy tatuśka który zapłaci, zawiezie, rozwiąże problemy, obroni, da kieszonkowe. Mimo, że są na czyjejś łasce to się jeszcze potrafią odgrażać, że odejdą i liczą wtedy na reakcję typu: och córciu nie odchodź, co ja zrobię bez ciebie.
Zgłoś
decode21 2015-01-06, 9:56 13
Z feministka od razu wiadomo ze nie ma co sobie głowy zawracać. Gorsze są te które zapraszasz do kina, na kolacje, robisz wycieczki we dwoje za wszystko płacisz a usłyszysz że ona ma cie od początku tylko za kolegę. No to dobra to krzyż na drogę, ale ona mówi że chce się dalej spotykać. Super możemy się dalej spotykać ale płacisz za siebie. Następnie słyszę od niej: ale dlaczego ty taki jesteś? już mnie nie lubisz? To mówię już wprost mam swoje potrzeby i jak jej to nie odpowiada to nie będę się męczył. Usłyszałem że nie mam na co liczyć. Czyli koniec ale potem znowu pisze że się chce spotkać. Bądź tu mądry z tymi idiotkami.
Zgłoś
1suko9 2015-01-06, 10:03 7
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-06, 10:15
Zgłoś
decode21 2015-01-06, 10:19 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem