P🤬licie głupoty, u nas sprzęt mają taki sam, a prywaciarze zap🤬lają nawet szybciej jak na filmiku gdy terminy gonią i k🤬a tak długo póki jest jasno
Widziałem jak zap🤬lają podczas mojego dyżuru

To nie u nas.
U nas podkłady odkręcają kluczem oczkowym. Potem przecinają go wpół brzeszczotem. Ten najmniej pijany wyp🤬ala podkład do rowu obok nasypu. Następnie grabkami do liści podsypują kruszywo, a nowe podkłady wykonane z sękatej sosny zakładają na kleju do tapet.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
U nas podkłady odkręcają kluczem oczkowym. Potem przecinają go wpół brzeszczotem. Ten najmniej pijany wyp🤬ala podkład do rowu obok nasypu. Następnie grabkami do liści podsypują kruszywo, a nowe podkłady wykonane z sękatej sosny zakładają na kleju do tapet.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.

K🤬a oczywiście, że nie z Polski, stary pracuje przy tym i nap🤬lają k🤬a ręcznie, i nie 8h tylko 12
I mniej ciapatowo:
podpis użytkownika
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
kruszon95
ale nie gadaj,że jest aż tak źle i chyba zarobki jakieś bardzo niskie nie są?
ale nie gadaj,że jest aż tak źle i chyba zarobki jakieś bardzo niskie nie są?
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko

U nas mamy lepszy sprzęt: PUN czyli potokowa wymiana nawierzchni kolejowej. Potem Podbijarka torowa równa torowisko w planie i profilu i możemy śmigać z maksymalną szlakową.
Cudze chwalicie, swego nie znacie
Cudze chwalicie, swego nie znacie

Ja tego nie rozumiem, ale bardzo miło mi się patrzy na cudzą pracę
Taki ze mnie mały c🤬jek ...

A przy okazji miałem nie przyjemność wymieniać torowiska -500m pod ziemią.
80% czynności za pomocą kilofa, zero urządzeń mechanicznych.... czysta poezja dla umysłu i ciała.
80% czynności za pomocą kilofa, zero urządzeń mechanicznych.... czysta poezja dla umysłu i ciała.
podpis użytkownika
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.
Pozdrawiam robotników na odcinku Gliwice- Częstochowa i ich niezawodne narzędzia: łopaty i mięśnie
Mogą pomarzyć o takim sprzęcie.

Panowie mocujący wiele się nie napracują, natomiast operator tego cudacznego sprzętu musi k🤬icy dostawać, jak tak bez przerwy macha gałką jedno i to samo.
piwko dla operatora, niezły ogar
podpis użytkownika
I'm surrounded by idiots.
Za granicą podkłady wymieniają, a w Polsce techniczni z PKP tylko jeżdżą i oceniają co warto zap🤬lić.
Pozdrawiam wszystkich pracowników PKP.
P.S. Ja wam, k🤬y, tych 6 metrów kabla zaj🤬ych na Pradze nie zapomnę...
If you want to save your soul from Hell a-riding on our range
Then cowboy change your ways today or with us you will ride
Trying to catch the Devil's herd, across these endless skies
Pozdrawiam wszystkich pracowników PKP.
P.S. Ja wam, k🤬y, tych 6 metrów kabla zaj🤬ych na Pradze nie zapomnę...

podpis użytkownika
As the riders loped on by him he heard one call his nameIf you want to save your soul from Hell a-riding on our range
Then cowboy change your ways today or with us you will ride
Trying to catch the Devil's herd, across these endless skies