Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
orz1 2014-03-11, 20:56 143
k🤬a i tak 8h dziennie
Zgłoś
Sapphiron 2014-03-11, 20:59 3
i to oczywiście nie z Polski... bo przecież po co...
Zgłoś
debaser 2014-03-11, 21:01 24
te stare na tira i do PL

podpis użytkownika

youtube.com/watch?v=eav21FssUJ8
Zgłoś
s................s 2014-03-11, 21:04 5
Z Polski czy nie z Polski to i tak robione jest to pod zwykłe pociągi. Dla pociągów które rozwijają wysokie prędkości 200+ róznice wysokości na odcinkach kilkudzisięcio metrowych muszą byc bardzo małe. Przy takiej metodzie jak pokazana na filmie to może się po tych torach bezpiecznie poruszać jedynie jakas c🤬jowa drezyna.
Zgłoś
Moby_Dick 2014-03-11, 21:11 54
W Polsce to się ręcznie robi i też we dwóch

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
b................a 2014-03-11, 21:23 8
fajna robota, podoba mi się
Zgłoś
KrisCFC 2014-03-11, 21:32 2
Co to za pytanie jak to robią?

Odp:

Normalnie! Chyba, że są mańkutami...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
czuczu2001 2014-03-11, 21:33 38
Ja p🤬le.... ale mnie zahipnotyzowało
Zgłoś
luktur 2014-03-11, 21:37 1
W Polsce te stare posłużyłyby jeszcze ze 100 lat
Zgłoś
T................k 2014-03-11, 21:42 29
Cytat:

Z Polski czy nie z Polski to i tak robione jest to pod zwykłe pociągi. Dla pociągów które rozwijają wysokie prędkości 200+ róznice wysokości na odcinkach kilkudzisięcio metrowych muszą byc bardzo małe. Przy takiej metodzie jak pokazana na filmie to może się po tych torach bezpiecznie poruszać jedynie jakas c🤬jowa drezyna.

Popieram do równego i precyzyjnego wykonania remontu toru zapiernicza skład do napraw żółty dość ciekawy widziałem na zdjęciach jestem ekspertem, wymienia skubaniec osrane kamyki na nowe, stare betonowe podkłady na nowe i szyny i szyny szyny też na nowe o taki :
Zgłoś
papryka244 2014-03-11, 21:43 33
Pracuję w wytwórni takich podkładów i nie p🤬lcie głupot.
Muszę Was zadziwić ale Polskie podkłady PS93 są najmasywniejsze i najtrwalsze.

PS. Podkłady z filmiku są bardzo stare , od dawna się takich mocowań szyny nie wytwarza.

Przykładowo podkłady pod zamówienia niemiec różnią się od Polskich tylko tym ,że pod spód dodawana jest cienka warstwa gumowatego tworzywa.
Zgłoś
odgrujahad 2014-03-11, 21:45 1
Skoro mamy tutaj tylu ekspertów, to pozostaje chyba tylko opinia naszego krabołopa
Zgłoś
kenzol 2014-03-11, 21:45 1
W Polsce jak już wymieniaję podkłady to tylko tam gdzie są drewniane i przegnite, a szyny pod nimi pofalowane jak sinusoida, a pociągi zmuszone są jeździć 20 km/h max. Wtedy, jeśli jeszcze nie opłata się likwidować torowiska, to dopiero można zobaczyć wymianę podkładów.
Zgłoś
hello_world 2014-03-11, 21:49 4
Robota idealna dla więźniów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie