Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
klapa się zatrzasnęła a typ wycofał tyłek.. w śmiechu warte było więcej realizmu
W szkole mnie uczono o zjawisku „odruchu bezwarunkowego”, czyli np. boli - ciało bezwarunkowo próbuje oddalić się od źródła bólu. Jeśli przytrzasnął sobie sam koniuszek to spokojnie mógł odsunąć się na kilka cm i wciąż być przytrzaśniętym. Nie doszukujcie się wszędzie fejków

W szkole mnie uczono o zjawisku „odruchu bezwarunkowego”, czyli np. boli - ciało bezwarunkowo próbuje oddalić się od źródła bólu. Jeśli przytrzasnął sobie sam koniuszek to spokojnie mógł odsunąć się na kilka cm i wciąż być przytrzaśniętym. Nie doszukujcie się wszędzie fejków
Takie czasy, że wiele osób chce mieć swoje 3 minuty, czy tak choćby kilkanaście sekund w sieci. I dla mnie takie nagranie jest tego doskonałym przykładem. Tak jak kilka filmików wcześniej typ pomaga pchać wózek, no sorry, ale mam alergie na takie ustawki
Takie czasy, że wiele osób chce mieć swoje 3 minuty, czy tak choćby kilkanaście sekund w sieci. I dla mnie takie nagranie jest tego doskonałym przykładem. Tak jak kilka filmików wcześniej typ pomaga pchać wózek, no sorry, ale mam alergie na takie ustawki
To czemu w takim razie nie nagrywał ktoś tej „ustawki” bliżej z telefonu, żeby była lepsza jakość i efekt (tak jak jest robiona większość ustawek)? Czemu bawią się w nagrywanie telefonem z monitoringu? Nie wszystko co nagrane jest ustawką

klapa się zatrzasnęła a typ wycofał tyłek.. w śmiechu warte było więcej realizmu
Nie musiał sobie przytrzasnąć ptaka. Wystarczyło, że materiał zaciągnęło i gdzieś ścisnęło w kroczu. Stąd możliwość odsunięcia, ale nie odejścia.
Nie musiał sobie przytrzasnąć ptaka. Wystarczyło, że materiał zaciągnęło i gdzieś ścisnęło w kroczu. Stąd możliwość odsunięcia, ale nie odejścia.
Otóż to, ale jak widać większość daje się zrobić. Taki filmik jest do wykonania w 5 minut, nieco więcej gdyby niezbędny był „uwiarygadniajacy" cała sytuację monitoring
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie