📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

Heliar napisał/a:
Kolejny p🤬duś, który nie wie, po co ma w aucie lusterka.
W tym wypadku akurat prawie na pewno martwa strefa.
Większość osób z tego co zauważyłem ma nieprawidłowo ustawione lusterka boczne (jak ustawi się prawidłowo to z kolei trudniej jest cofać na lusterka). Rada dla tych, którym ktoś tak zajedzie - natychmiast hamować a nie uciekać.

Psud napisał/a:
To o czym mówisz ma zastosowanie tylko gdy auta z obu pasów chcą go zmienić jednocześnie- wtedy za winnego wymuszenia uznaje się tego który wcześniej jechał lewym. Natomiast w przypadku gdy tylko jeden pojazd zmienia pas, to musi ustąpić wszystkim jadącym docelowym pasem, niezależnie kto którą stroną jedzie.
Dzięki za wyjaśnienie, rzeczywiście pomyliłem sytuacje. Ale jak widać powyżej cześć użytkowników nie wytrzymała ciśnienia i się zesrała w komentarzach

Paprotek napisał/a:
Dzięki za wyjaśnienie, rzeczywiście pomyliłem sytuacje. Ale jak widać powyżej cześć użytkowników nie wytrzymała ciśnienia i się zesrała w komentarzach
Mowa jest srebrem, a milczenie złotem. Piszesz głupoty nie mając zielonego pojęcia i dziwisz się, że zjeżdzają cie jak burą sukę za bycie ignorantem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie