📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

@up podejrzewam, że raczej chodziło o to, że autem podróżowały dindusy a bagażnik był pełen łakoci w postaci 20 kg koki, fantów z lokalnej wycieczki po cudzych domach i złote ak47...

maja zielone swiatło skrecają w prawo a to że jakiś debil jechał na czerwonym.... szczerze to gdyby taki rozbił się obok mnie to też bym pojechał dalej licząc że zdechnie w mekach bo bardzo szybko jechal ( za wulgaryzmy post kasuja) i w gdzieś miał swiatła. pomoc takim durniom sie nie należy

Kamil10923 napisał/a:
maja zielone swiatło skrecają w prawo a to że jakiś debil jechał na czerwonym.... szczerze to gdyby taki rozbił się obok mnie to też bym pojechał dalej licząc że zdechnie w mekach bo bardzo szybko jechal ( za wulgaryzmy post kasuja) i w gdzieś miał swiatła. pomoc takim durniom sie nie należy
Ciekawe czy jakbyś wiózł rodzącą żonę do szpitala i tak przy*ierdolił to wciąż nie zmieniłbyś zdania... Nigdy nie wiesz jaka sytuacja wpłynęła na taki rozwój wydarzeń. A koleś z tego auta dostałby w Polsce wyrok za nieudzielenie pomocy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie