Wymuszenie w Strumieniu (woj: Śląskie)
Płot ,znak ,kilka słupków do Riperki
dawać śmiało do 1:30
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wina ewidentna, ale nie wiem czy jechałbym z taką prędkością przez "mieścine" takim kolosem i po takiej nawierzchni, no nie wiem..
Może się czepiam, może kamerka przekłamuje, takie moje skromne przemyślenia.
@up to nie miasto to raz , 2 . tą drogą co jedzie to tzw obwodnica tej wioski , 3. prędkość gościa który ma kamerę była odpowiednia , niestety zatrzymać kolosa jest ciężko
konto usunięte
2015-01-21, 13:29
zawsze można uciąć i napisać: dawać do 0:05
Ciekawe, czy właściciel posesji dostanie jakąkolwiek kaskę na naprawę murku/płotu
konto usunięte
2015-01-21, 17:27
Up.
To pewne ,jak to ,że Tusk nas ma w dupie:)
Gość faktycznie nie jechał szybko (moim zdaniem nieco mniej niż 50 km/h), ale i tak szybciej niż pozwalały na to przepisy (40 km/h). Gdyby jednak zastosował się do przepisów oraz dodatkowo wziął pod uwagę warunki pogodowe i fakt, że jedzie ciężarówką, a nie maluchem i w związku z tym jechał trochę wolniej niż wynosi dopuszczalna prędkość na tym odcinku, to istnieje duża szansa że by wyhamował, a jeśli nie, to zniszczenia byłyby znacznie mniejsze.
konto usunięte
2015-01-21, 20:36
Za mało gazu!! Jechałby 10 więcej i by przeleciał.
Trzeba było pokazać, jak Ci żona kanapki dawała do pracy. Na cholerę to takie długie, a akcji 8 sekund.
konto usunięte
2015-01-22, 2:08
konto usunięte
2015-01-22, 7:17