Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-05-26, 19:09 24
Lewy pas wolny. Miał czas na reakcję. Naprawdę wolicie dachować, żeby tylko udowodnić drugiemu, że wymusił?
Zgłoś
aktinidia 2020-05-26, 19:21 20
To jest dzika zasrana Polska. W niemczech we Frankfurcie kulturka. W niemczech Typ wpuściłby go zzjeżdżając na lewy pas. Polska zasrana dzicz. Wolę w Niemczech żyć bo Niemiec mnie traktuje lepiej jak Polak. Nawet wielu niemców wie ze z Polski jestem to i tak lepiej mnie traktują niż ta dzicz Polska. A powinno być na odwrót Nie wyzywajcie murzynów w afryce, bo tak samo Polska jest dzikim zacofanym krajem,

Apel do debilnego autora tego tematu:

Wymuszenie wymuszeniem, ale istnieje coś takiego jak moralność. W prawie nie ma czegoś takiego, że żona nie może Cię zdradzać. Więc żona ma pełne prawo puszczać się na lewo i prawo. Ale jak to wygląda moralnie? Kijowo. Tak samo jest we wszystkich aspektach życie. Moralność jest ważna.
Zgłoś
sqnk 2020-05-26, 19:38
jakis emeryt pewnie,, a nie jednak nie
Zgłoś
głodny_toster 2020-05-26, 19:40 87
aktinidia napisał/a:

To jest dzika zasrana Polska. W niemczech we Frankfurcie kulturka. W niemczech Typ wpuściłby go zzjeżdżając na lewy pas. Polska zasrana dzicz. Wolę w Niemczech żyć bo Niemiec mnie traktuje lepiej jak Polak. Nawet wielu niemców wie ze z Polski jestem to i tak lepiej mnie traktują niż ta dzicz Polska. A powinno być na odwrót Nie wyzywajcie murzynów w afryce, bo tak samo Polska jest dzikim zacofanym krajem,
Wymuszenie wymuszeniem, ale istnieje coś takiego jak moralność. W prawie nie ma czegoś takiego, że żona nie może Cię zdradzać. Więc żona ma pełne prawo puszczać się na lewo i prawo. Ale jak to wygląda moralnie? Kijowo. Tak samo jest we wszystkich aspektach życie. Moralność jest ważna.

Ja się zastanawiam, czemu Ty jeszcze piszesz po polsku!? nie wstyd Ci, że znasz taki plebejski język i umiesz go używać folksdojczu!?
Zgłoś
nwonigers 2020-05-26, 19:50 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
głodny_toster 2020-05-26, 19:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nervel123 2020-05-26, 20:43 19
aktinidia napisał/a:

istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach/ zmiany pasa ruchu bezpośrednio przed nimi. Jeżeli dalej próbujesz tu kogokolwiek z tego filmiku umoralniać i szukać winnych to przestudiuj najpierw kodeks drogowy a potem to sciskaj dupe i wypluwaj wysrywy jacy to polacy nie są źli będąc jednym z nich xD
Zgłoś
głodny_toster 2020-05-26, 20:51 7
Zgłoś
dynkss 2020-05-26, 21:35 8
nervel123 napisał/a:

istnieje też coś takiego jak zakaz wyprzedzania na pasach

Istnieje też coś takiego jak mózg. Warto czasem użyć.
Zgłoś
Ronoaro 2020-05-26, 21:57 8
Pewnie jak każdy prawilny Janusz- hamował klaksonem.
Zgłoś
cukierek1980 2020-05-26, 22:12 3
Zgłoś
Kamil3l 2020-05-26, 22:39 11
Zgłoś
zenek111 2020-05-26, 22:42 6
Zgłoś
takisobie2 2020-05-26, 22:48 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem