Ty masz chyba jakąś pedalską obsesje na jego punkcie. Widzisz gówno na majtach i już w marzenia obrastasz. Ale nie martw się to się chyba leczy ...prądem czy tam ogniem
...jakąś pedalską obsesje...
...pedalską...
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Użytkownik "CoJaTamK🤬aWiem" bardzo ładnie ostatnio pocisnął Halla który wyszedł na niezłego hipokrytę. -

Przedstawił jasne argumenty w postaci kilku postów które świadczył o sprzecznych poglądach Hall-a.
A ty od razu jakieś podteksty czerpaniu satysfakcji z j🤬ia w dupę przez mężczyzn tutaj wnosisz, i te nawiązania do fetyszu z kałem.

Nie mierz wszystkich swoją miarą. Użytkownik "CoJaTamK🤬aWiem" bardzo ładnie ostatnio pocisnął Halla który wyszedł na niezłego hipokrytę. -
Przedstawił jasne argumenty w postaci kilku postów które świadczył o sprzecznych poglądach Hall-a.
A ty od razu jakieś podteksty czerpaniu satysfakcji z j🤬ia w dupę przez mężczyzn tutaj wnosisz, i te nawiązania do fetyszu z kałem.
Kto powiedział że Hallman to jedna osoba?
Na imię mi „Hallman”, bo nas jest wielu.
Może policjant miał udar a ci się śmieją
Udar to ma wiertarka

Śmiać się z nieudolnego psa

podpis użytkownika
You shall not pass!Co wy do tego halmana, może i to nie krab, może i pachnie jak spleśniała czekolada i może czasami podgryzie paluszki w nocy ale bez niego sadol był by smutny i pusty.
No jak go zabraknie, to potem będą za Nim tęsknić jak za np: Poligonem, Bongmanem czy Fantastico.
Ktoś kiedyś powiedział, że angielska policja została stworzona tylko po to, żeby było zabawniej. Coś w tym jest. Trochę mi go szkoda, ale uśmiałem się do łez
No jak go zabraknie, to potem będą za Nim tęsknić jak za np: Poligonem, Bongmanem czy Fantastico.
No Bongmana to ledwo pamiętam, za Poligonem nie tęsknię, ale gdzie jest Fantastico?! Brakuje mi jego podstępnej polszczyzny i filmów z Kraju Wychodka...