👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r061071 napisał/a:
czy mnie patrzałki nie mylą ?widzę pana kleksa
Nie, to twoja chora wyobraźnia
WishMe napisał/a:
Nie, to twoja chora wyobraźnia
No to obejrzyj film jeszcze raz, ślepaku...
Jakim cudem ostatnio jest tyle filmików z brytyjskimi gliniarzami wiszącymi na płotach?
To jakiś nowy sport narodowy angoli, złapać smerfa i niech sobie dynda a my się pośmiejemy?
To jakiś nowy sport narodowy angoli, złapać smerfa i niech sobie dynda a my się pośmiejemy?
Co wy do tego halmana, może i to nie krab, może i pachnie jak spleśniała czekolada i może czasami podgryzie paluszki w nocy ale bez niego sadol był by smutny i pusty.
borelli napisał/a:
No to obejrzyj film jeszcze raz, ślepaku...
Tak dokładnie wygląda pan kleks "Ma ogromną, bujną czuprynę, mieniącą się wszystkimi kolorami tęczy, a jego twarz częściowo zasłania czarna jak smoła i zwichrzona broda. Większą część twarzy pana Kleksa zajmuje nos, przekrzywiony na prawo lub lewo zależnie od pory roku, na którym tkwią srebrne binokle."
Gdzie ty go tam wypatrzyłeś?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie