Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Azzurri 2020-03-18, 17:38 3
Jakby łysy zarobił w beret, to dałbym piwo.
Zgłoś
koras24 2020-03-18, 18:06
Ale by mu kokos pękł.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-03-18, 19:13
Katapulta hehe
Zgłoś
OpenStreetMaps 2020-03-18, 19:13 3
Własnie tak niespodziewanie i skutecznie widzę wyp🤬olenie pisowskiego pomiotu z Polski razem z pseudo opozycją z PO która już zaciera łapska że teraz znowu zmiana, bo motłoch zapomniał i pójdzie na mniejsze zło zagłosować.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
k0l0wr0t 2020-03-18, 19:21 7
Sternik idiota
Zgłoś
krajsik 2020-03-18, 20:05
quote="k0l0wr0t"]Sternik idiota

Jak i cała załoga, po c🤬j on tam stał? Jak załogant wyleciał z pokładu to dopiero żagle zaczęły poprawnie pracować.
Zgłoś
HondaH22 2020-03-18, 20:13 8
Łysy wiedział dokładnie gdzie stoi, mam jacht Pegaz 696 (stare gówno ale bawi całą rodzinę od 30lat ) i dokładnie wiem na którym stopniu schodków mogę stać by nie dostać zaj🤬e bomem w głowę i Łysy z filmiku ma pewnie u siebie też tak obadane. Sternik dał dupy na maxa, albo nie lubił tego którego katapultował
Zgłoś
KrokodylZaginacz 2020-03-18, 20:18
No łysemu prawie światło zgasło..
Zgłoś
hitmen 2020-03-18, 21:53
Szkoda ! Centymetry dzieliły od Harda .Ehh!
Zgłoś
Joe_money 2020-03-19, 0:02
OpenStreetMaps napisał/a:

Własnie tak niespodziewanie i skutecznie widzę wyp🤬olenie pisowskiego pomiotu z Polski razem z pseudo opozycją z PO która już zaciera łapska że teraz znowu zmiana, bo motłoch zapomniał i pójdzie na mniejsze zło zagłosować.

To Twój najjaśniejszy umysł na kogo teraz każe Ci głosować?
Zgłoś
Policeman 2020-03-19, 0:02
Hmm ktoś mi komentarz skasował -.-
Zgłoś
T................h 2020-03-19, 0:21
krajsik napisał/a:

Jak i cała załoga, po c🤬j on tam stał? Jak załogant wyleciał z pokładu to dopiero żagle zaczęły poprawnie pracować.

Żagle zaczęły normalnie pracować, bo płyneli fordewindem.

Nie wiem co tam się odj🤬o... Kolunio trzymający bom chciał wyj🤬 jacht czy jaki c🤬j? Zj🤬 im się ster, a ze nie chcieli robić zwrotu przez rufę to próbowali wykorzystać żagle? Też nie, bo przy wybranym grocie jednostka będzie ostrzyć. Jactu w dryf tak nie postawisz, bo robi się to inaczej.

No ni mam k🤬a pojęcia...
Zgłoś
jbone 2020-03-19, 8:31
Tilg_die_Schmach napisał/a:

Żagle zaczęły normalnie pracować, bo płyneli fordewindem.
Nie wiem co tam się odj🤬o... Kolunio trzymający bom chciał wyj🤬 jacht czy jaki c🤬j? Zj🤬 im się ster, a ze nie chcieli robić zwrotu przez rufę to próbowali wykorzystać żagle? Też nie, bo przy wybranym grocie jednostka będzie ostrzyć. Jactu w dryf tak nie postawisz, bo robi się to inaczej.
No ni mam k🤬a pojęcia...

ja tam widzę ewidentną usterkę przekładni powella-richardsa.
Zgłoś
T................h 2020-03-19, 10:45
jbone napisał/a:

ja tam widzę ewidentną usterkę przekładni powella-richardsa.

Jaka usterka? Zobacz że wykonali niekontrolowany zwrot przez rufę. Na początku filmu płyną baksztagiem i sternik dający dupy nie zauważył przekroczenia linii wiatru. Dlatego bom przeleciał przez pokład zgarniając idiotę stojącego przy nim.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie