ktoś chyba słusznie zauważył podkoloryzowanie męskie relacje i wygląd facetów w polskich reklamach piwa i podłożył muzyczkę
Faktycznie,jebie gejowizną na kilometr, aczkolwiek przyznaję,że nie zauważyłem tego w pojedyńczych reklamach ale tu ....."wypisz-wymaluj"
Brawo dla autora i....piwo??
Slatojesos napisał/a:
Faktycznie,jebie gejowizną na kilometr, aczkolwiek przyznaję,że nie zauważyłem tego w pojedyńczych reklamach ale tu ....."wypisz-wymaluj"
Brawo dla autora i....piwo??
To chyba jedynie Ciechana
@up
Ciachane z browaru Koczkodan?
podpis użytkownika
Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Modę ową zaczeli poznaniacy bo był Marek z Lechem w rowie... ale "abstrac🤬jąc" to od kiedy paulaner jest polski?
Piwo za Electric Six. Od tego kawałka zacząłem ich słuchać
podpis użytkownika
Tekst podpisu:
Max. 250 znaków
Żadne z tych browarów nie należą już do polaków, w większości należą do carlsberba lub heinekena i jeszcze jakiegoś japońskiego koncernu.
Polskie piwa to Łomża, Amber czy Koźlak.
-................-
2018-06-20, 17:06
Znowu chce się Ż.
Nic k🤬a nie poradzę bo jadę na Tyskich,żadne łomże,perły,harnasie,żubry,vipy i inne k🤬a wynalazki, próbowałem wielu
Electric six. Zajebisty zespół
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
co za pedał z 0:36 upuścił piwo
e................l
2018-06-20, 19:29
to już k🤬a w Polskiej reklamie, Polsko brzmiących marek piw, nie ma Polskich piosenek,
c🤬j wam w dupę, a nie piwko
ciekawe kto jest właścicielem browarów
ale jak na eksport, to dobrego szczania po 10 browcach angole i niemiaszki
up. Ty jakis niepelno sprytny jestes?
Co za pedalszczyzna. Od dzisiaj przechodzą na wódę.
Gaybar? Starocie...
rathergood_com/gaybar