👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że że potem się pojawia filmik na hard jak ten pies zjada mu ten krzywy ryj
Ja to bym chętnie tego lordoze tak podrzucił tylko ze celował w ogrodzenie.
Nie zesrajcie się obrońcy uciemiężonych zwierząt. Może to jakiś obcy kundel, co przyłaził i srał mu na posesję, albo wyczyniał inne szkody? Albo pies sąsiada, który ma go w dupie i lata samopas, a ten mu go po prostu zwrócił? Psu raczej nic się nie stanie, a tępy sąsiad nauczy się zwierzęta trzymać na swoim gruncie
maksymilian45 napisał/a:
To tak jakby dziecko sąsiada przyszło i ten zamiast zamknąć bramę czy kulturalnie odprowadzić gościa tu rzuciłby przez ogrodzenie i cieszył mordę. Eh szkoda gadać
Ludzi którzy porównują dzieci do psów lub kotów uważam za jebniętych...
mygyry napisał/a:
Ludzie, którzy porównują dzieci do psów lub kotów SĄ jebnięci*
mygyry napisał/a:
Nie nazywaj petloversow ludzmi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie