Mam nadzieję że że potem się pojawia filmik na hard jak ten pies zjada mu ten krzywy ryj
Ja to bym chętnie tego lordoze tak podrzucił tylko ze celował w ogrodzenie.
Nie zesrajcie się obrońcy uciemiężonych zwierząt. Może to jakiś obcy kundel, co przyłaził i srał mu na posesję, albo wyczyniał inne szkody? Albo pies sąsiada, który ma go w dupie i lata samopas, a ten mu go po prostu zwrócił? Psu raczej nic się nie stanie, a tępy sąsiad nauczy się zwierzęta trzymać na swoim gruncie
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Przecież widać że to jakaś wieś gdzie psy dupami szczekają i nie można niczego więcej oczekiwać po tamtejszych dzikusach. Pies też zwierze i c🤬jowo że nikt się nim nie zajmuje. To tak jakby dziecko sąsiada przyszło i ten zamiast zamknąć bramę czy kulturalnie odprowadzić gościa tu rzuciłby przez ogrodzenie i cieszył mordę. Eh szkoda gadać
maksymilian45 napisał/a:
To tak jakby dziecko sąsiada przyszło i ten zamiast zamknąć bramę czy kulturalnie odprowadzić gościa tu rzuciłby przez ogrodzenie i cieszył mordę. Eh szkoda gadać
Ludzi którzy porównują dzieci do psów lub kotów uważam za jebniętych...
mygyry napisał/a:
Ludzie, którzy porównują dzieci do psów lub kotów SĄ jebnięci*
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
mygyry napisał/a:
Nie nazywaj petloversow ludzmi

mygyry napisał/a:
tobie taki lot przez ogrodzenie by się przydał to może sprawdzisz na własnej skórze czy fajnie się lata.