Autokarem który wypadł z drogi i uderzył w drzewo podróżowało dwudziestu schizofreników, kierowca i pilot. Nie żyje 6 osób, 45 jest rannych
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
up@
po przecinku stawia się spację
podobno średnio?inteligentni stawiają spację PRZED przecinkiem a mało?błyskotliwi nie stawiają jej W OGÓLE
podobno średnio?inteligentni stawiają spację PRZED przecinkiem a mało?błyskotliwi nie stawiają jej W OGÓLE
@up
Dobre świadectwo swojej gimbazie wystawiasz, skoro o to się kłócicie to w porządku - może nauczycie się pisać i zrozumiecie, że te różne znaczki , . - ; itp. po coś są.
Dobre świadectwo swojej gimbazie wystawiasz, skoro o to się kłócicie to w porządku - może nauczycie się pisać i zrozumiecie, że te różne znaczki , . - ; itp. po coś są.
Idą ulicą paranoik i schizofrenik. Nagle paranoik mówi:
- Ty, chodźmy na drugą stronę, z naprzeciwka idą dresiarze, jeszcze nas zleją.
- Spoko, nie paranoizuj, idziemy dalej.
Zrównali się z dresiarzami, ci ich zaczepili, szast-prast-chlast - schizofrenik pozamiatał dresami ulicę, idą dalej. Paranoik pyta:
- Ty, ćwiczyłeś jakieś sztuki walki czy coś?
- Skądże. To proste. Ich było pięciu, a mnie - dziesięciu.
- Ty, chodźmy na drugą stronę, z naprzeciwka idą dresiarze, jeszcze nas zleją.
- Spoko, nie paranoizuj, idziemy dalej.
Zrównali się z dresiarzami, ci ich zaczepili, szast-prast-chlast - schizofrenik pozamiatał dresami ulicę, idą dalej. Paranoik pyta:
- Ty, ćwiczyłeś jakieś sztuki walki czy coś?
- Skądże. To proste. Ich było pięciu, a mnie - dziesięciu.
Logiczny napisał/a:
up@
nie pluj mi się tutaj o interpunkcję,tylko napisz,czy czytałeś ten swój bełkot powyżej.
to twoje "średnio?inteligentni i mało?błyskotliwi " to też takie średniopodręcznikowe.
Jak masz zamiar pouczać innych o zasadach pisowni,to najpierw przyzwyczaj się zaczynać zdanie Wielką Literą [nie,nie dużą]
"mało?błyskotliwi nie stawiają jej W OGÓLE"
Interpunkcyjny psycholog się znalazł,beka:)
Jak już się tak rozkokosiłeś,to jednak odpowiedz na pytanie i napisz,czy czytałeś to,co napisałeś i czy rozumiesz,co tam jest napisane..
P.S. Skończyłem więcej szkół,niż ty klas.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie