Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
buczkog 2017-12-27, 22:42 19
To że jeżdżę chociażby do pracy tramwajem i będę kręcić filmiki i strzelać se samojebki w środku i na zewnątrz tramwaju a potem wklejał to na neta tzn. będę blogerem tramwajowym???.
Zgłoś
wich3r 2017-12-27, 22:45 2
Typowa lala "motovlogerka" z dupa na wierzchu. Pewnie pierwszy raz z miasta wyjechała i przekroczyła 50km/h teraz może się dowiedziała co to przeciwskręt.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-27, 22:50 1
orisuniek napisał/a:

Jednej moto mniej.Szkoda bo mogła być fajna dupa

Przecież ona żyje i ma się całkiem dobrze. R6 szkoda.
Zgłoś
Jehuty 2017-12-27, 23:01 2
Szila napisał/a:

Przecież ona żyje i ma się całkiem dobrze. R6 szkoda.

No żyje ale czy tak dobrze się ma to nie wiem, lekarzem nie jestem, zbiera kasę na leczenie gofundme.com/wxdfft-get-back-on-my-feet
Zgłoś
_Myszcz_ 2017-12-27, 23:17 2
MgrMajster napisał/a:

Patrząc na ryj to powinna być blogerką hipologi.

W kasku wyglada nawet ok
Zgłoś
bendyz 2017-12-27, 23:23 5
klasyczny błąd początkującego. będąc w zakręcie gdy widzisz ze nie wyrobisz wciskanie hamulca to w 99% pewny wypadek. Motocykl idzie do pionu i jedzie się prosto. Jedyne wyjście - przeciwskręt, położyć się na bok i dodać gazu - przy takim zakręcie powinno wyjść bez problemu. Ja na początku swojej przygody z moto często na przeciwny pas wyjeżdżałem. Strasznie głupie uczucie i ciężko się przeciwstawić logice która gdzieś tam w głowie jest.
Zgłoś
C.B. 2017-12-27, 23:49 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-27, 23:51 1
Mam wrażenie że miała zbyt ciężki motocykl, jednak trzeba trochę ważyć żeby w trakcie układania się w zakręcie przeciwstawić się sile odśrodkowej, za mało masy, za mało mózgu jak na taką maszynę...
Zgłoś
LuzaQ 2017-12-28, 0:13 5
Riccofd.. masa czy dziewczyny czy motocykla nie ma tu nic do rzeczy jedynia technika byla zla a w sumie to.jej wogolle nie było.
Zgłoś
kondzio63221 2017-12-28, 1:05 2
buczkog napisał/a:

To że jeżdżę chociażby do pracy tramwajem i będę kręcić filmiki i strzelać se samojebki w środku i na zewnątrz tramwaju a potem wklejał to na neta tzn. będę blogerem tramwajowym???.

Nie no, Ty raczej zostaniesz blogeream Krawczyka.
Zgłoś
Espen 2017-12-28, 1:33 2
RiccoFD napisał/a:

Mam wrażenie że miała zbyt ciężki motocykl, jednak trzeba trochę ważyć żeby w trakcie układania się w zakręcie przeciwstawić się sile odśrodkowej, za mało masy, za mało mózgu jak na taką maszynę...

Bez obrazy lecz gówno prawda. Wszystko co potrzeba to odpowiednia technika, opanowanie i odrobina siły w rękach i nogach.
To tutaj wygląda trochę jakby słabo doświadczona motocyklistka wjechała za szybko (w jej mniemaniu oczywiście bo prędkośc tutaj jest żadna), a następnie podświadomie lub nie próbowała się ratować spowolnieniem motocykla poprzez odjęcie gazu i/lub wciśnięcię hamulca. Co potem widzimy - motocykl prostuje się poprzez zbyt gw🤬towną reakcję, laska prostuje się, fixuje wzrok na barierce i wystawia nogę jako swego rodzaju poświadczenie: "patrzcie, od tej pory już nie wiem co robię i działają ludzkie odruchy, które podczas jazdy na motocyklu są złe".

edit

Nie jestem jednak ekspertę tylko ciut sobie jeżdzę i żeby mi tu żadna sadolka nie odebrała tego jako ataku na społeczność kobiet na motocyklach, ponieważ znam kilka motocyklistek i szanuję.

Sorry za jedno pod drugim ale szczęście dla niej że nie przywaliła ciałem w te barierki energochłonne, bo raczej by już nie było co zbierać...

podpis użytkownika

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 2:49 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 2:58 1
Zgłoś
matti1987 2017-12-28, 4:12 1
Dupa fajna, a najładniej jej w kasku...
Zgłoś
konto usunięte 2017-12-28, 6:45 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem