Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:08
sh_akal 2013-08-25, 21:11
Piwko dla drzewa. Jak by nie ono, przypuszczam że rodzina z corsy by się pomniejszyła.
Zgłoś
muraaas 2013-08-25, 21:15
Selekcja naturalna, bety tez mam nadzieje ze zadem mirek nie wyklepie.
Zgłoś
ellsworth 2013-08-25, 21:16 1
Co wy się na północy tak lubujecie w sadzeniu drzew przy drogach? Ja rozumiem, jakieś starodrzewia z czasów Pruskich, ale tutaj widać całe szpalery nasadzonych 2-3 dekady temu. Na południu nikt na takie poronione pomysły nie wpada, wręcz przeciwnie jak jest duże drzewo to się barierę energochłonną wstawia, a nie sadzi kolejne.
Zgłoś
cenius 2013-08-25, 21:16
Stan kretynów na drogach: -1

DObrze że pasażerom corsy nic sie nie stało powaznego.
Zgłoś
tigerqaz 2013-08-25, 21:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
nanab 2013-08-25, 22:02
Jednego mniej, świat stał się odrobinę lepszy. jeszcze tylko kilka milionów

1.Michal napisał/a:

Widać gościa, który nie miał pasów i jest cały (u ruskich powszechne). Czasami się tak zastanawiam nad tymi pasami. Bo bez nich człowiek teoretycznie hamuje swoje ciało na dłuższym dystansie, bo nic cię nie trzyma. Z fizyki wiadomo, że im dłuższa droga hamowania, tym mniejsze przeciążenia, a to one właśnie zabijają. Tak sobie tylko luźno piszę i sam pasy zapinam

Ta jak wylecisz przez szybe i jebniesz w ścianę to na niej zdecydowanie łagodniej wyhamujesz
Zgłoś
matiqq 2013-08-25, 22:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MrTijomono 2013-08-25, 23:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 23:30
Zgłoś
bachor666 2013-08-26, 0:11
Zgłoś
admarioo 2013-08-26, 1:36
SlawomirL mi chodzilo tylko o to nie zasmiecac tematu tekstami " o nastepny w bmw itp itd " zamiast napisac normalnego i tyle a jak wiadomo tylko jedni takie komenty pisza, i tylko o to chodzilo zeby ktos normalnie wypowiedzial sie na ten temat i nawet tak jak ty napisales nie wazne czy to bmw czy nie.
Pozatym ja ciebie nie obrazam tak i skoro masz juz swoje lata to powiniennes nauczyc sie troche szacunku i spinaj sie tam tak odrazu przed kompem a skoro jak powiedziales ze nie uwazasz sie na gimbusa to po mnie od gimbusow wyzywasz skoro nawet mnie na oczy nie widziales i nic na moj temat nie mozesz powiedziec. No chyba ze chciales nalapc sobie piwek to oki twoja sprawa. pozdro
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 1:59
Zgłoś
krzych 2013-08-26, 8:47
Zgłoś
johnyjohny2 2013-08-26, 9:32
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-26, 10:08
BMW z katapultą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem