Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:57
konto usunięte 2013-08-25, 15:19 113
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
admarioo 2013-08-25, 15:21 6
ostry dzwon :/ a tam ktos wypadl z tej bemki jak zatrzymala sie na drzewie - mial wiekszego farta. tak czy siak szkoda chlopaka chociaz jak gimbusy zasiada przed kompami to posypia sie komenty typu - kolejny debil z bmw itp itd.
Zgłoś
qras 2013-08-25, 15:23
jak tempe to karma zadzialala
Zgłoś
sskull 2013-08-25, 15:29 23
Przykro mi z powodu śmierci twojego kumpla, ale niestety jesteśmy na sadisticu.

W testamencie miał zapisaną kremację?

Zgłoś
1.Michal 2013-08-25, 15:40 5
Widać gościa, który nie miał pasów i jest cały (u ruskich powszechne). Czasami się tak zastanawiam nad tymi pasami. Bo bez nich człowiek teoretycznie hamuje swoje ciało na dłuższym dystansie, bo nic cię nie trzyma. Z fizyki wiadomo, że im dłuższa droga hamowania, tym mniejsze przeciążenia, a to one właśnie zabijają. Tak sobie tylko luźno piszę i sam pasy zapinam
Zgłoś
Komediant1 2013-08-25, 15:58 36
Kupie felgi.
Zgłoś
SlawomirL 2013-08-25, 16:47 97
admarioo napisał/a:

... jak gimbusy zasiada przed kompami to posypia sie komenty typu - kolejny debil z bmw itp itd.

Mam już swoje lata i nie uważam się za "gimbusa" ale to co widziałem na filmie i to co przeczytałem z relacji podanej w wiadomościach z Malborka to stwierdzam - debil z bmw (z wyraźnym zaznaczeniem "debil", nie istotne czy to było BMW czy inna marka).

Teren zabudowany, młody niedoświadczony kierowca za kierownicą samochodu o sporej mocy, cyt."wyprzedzał kolumnę samochodów" i najważniejsze - cyt. "W ten sposób znalazł się na lewym pasie naprzeciwko prawidłowo jadącego opla corsy, którym rodzina z małym dzieckiem..."

Debil, debil i jeszcze raz debil. Jedyne co mi żal to tej rodziny z Opla Corsy a gimbusem to można nazwać Ciebie.
Zgłoś
RockyWood 2013-08-25, 17:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 17:47 20
Zgłoś
Dziamian 2013-08-25, 17:47 7
Zgłoś
flaszka 2013-08-25, 17:55
W 99% przypadków w ciemnym starym/starszym bmw + osoba przed 40 to debile / dresy / zabójcy drogowi / itd.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 17:59 3
Szkoda chłopaka ale wyprzedzał na czołówkę wiec powinieneś raczej napisać, że nie zginął ale popełnił samobójstwo.
Zgłoś
~Vuko 2013-08-25, 18:25 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-25, 18:35 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem