📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Pod koniec maszynista cofa pociąg żeby dorzucić sobie piwa do wagonów.
Żadna kradzież, na morzu jest takie prawo, wszystko znalezione na morzu należy do znalazcy, czy to kontener, który wypadł ze statku, czy to jacht, czy nawet cały statek jeśli jest opuszczony przez załogę.
Każdy ładunek powinien być ubezpieczony i po takim wypadku, to już bez znaczenia co się z nim stanie i tak na straty.
Byłem świadkiem takiego wypadku na autobanie i niemcy też zbierali piwo bez żadnych skrupułów.
Potem przyjechali strażacy postawili kontener i nie patrzyli czy piwo całe, czy nie, wszystko zgarniali na śmietnik.
Każdy ładunek powinien być ubezpieczony i po takim wypadku, to już bez znaczenia co się z nim stanie i tak na straty.
Byłem świadkiem takiego wypadku na autobanie i niemcy też zbierali piwo bez żadnych skrupułów.
Potem przyjechali strażacy postawili kontener i nie patrzyli czy piwo całe, czy nie, wszystko zgarniali na śmietnik.

Cytat:
a te wszystkie hieny to chyba z Radomia
![]()
Ja tam rozpoznałem tylko ciebie i twoją starą, ludzie skończcie już z tą chytrą babą, to było śmieszne przez tydzień.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie