A ja bym chciał, żeby na całym świecie było takie prawo, że (gdyby ktoś z was był właścicielem takiej ciężarówki) moglibyście otaśmować taki teren, wywiesić tablicę, to moje, kto wejdzie, to c🤬j, kula w kolano.
Takie prawo właśnie - prawo świętości własnej własności - musi obowiązywać.
A takich p🤬lonych złodziei, tym bardziej bogacących się na czyjejś krzywdzie, czy tragedii (patrz na bostoński zamach i kradzieże w trakcie paniki tuż po wybuchach).
Dodatkowo oczywiście, dla każdego złodzieja :
- jeśli to pierwsza, drobna kradzież - amputowanie jednego palca i tatuaż na czole
- jeśli druga kradzież, ew. z rozbojem, czy pobiciem, itp - amputacja ręki powyżej łokcia
- kolejna recydywa - amputacja drugiej ręki (wszystko oczywiście na koszt przestępcy).
Takie prawo właśnie - prawo świętości własnej własności - musi obowiązywać.
A takich p🤬lonych złodziei, tym bardziej bogacących się na czyjejś krzywdzie, czy tragedii (patrz na bostoński zamach i kradzieże w trakcie paniki tuż po wybuchach).
Dodatkowo oczywiście, dla każdego złodzieja :
- jeśli to pierwsza, drobna kradzież - amputowanie jednego palca i tatuaż na czole
- jeśli druga kradzież, ew. z rozbojem, czy pobiciem, itp - amputacja ręki powyżej łokcia
- kolejna recydywa - amputacja drugiej ręki (wszystko oczywiście na koszt przestępcy).
@up
pozwol ze podsumuje
!:
sa sk🤬esyny zlodziejskie jakos opetane przez Boga Piwa.
ps. za duzo naogladalem sie Viking's-ow ostatnio
(polecam fanom 4 sezonow Spartakusa
)
pozwol ze podsumuje

sa sk🤬esyny zlodziejskie jakos opetane przez Boga Piwa.
ps. za duzo naogladalem sie Viking's-ow ostatnio

(polecam fanom 4 sezonow Spartakusa

@up
suche jak p🤬da zakonnicy...
złodziejom powinno się ręce ucinać, zwłaszcza za kradzież browara!
suche jak p🤬da zakonnicy...
złodziejom powinno się ręce ucinać, zwłaszcza za kradzież browara!
Pod koniec maszynista cofa pociąg żeby dorzucić sobie piwa do wagonów.
Żadna kradzież, na morzu jest takie prawo, wszystko znalezione na morzu należy do znalazcy, czy to kontener, który wypadł ze statku, czy to jacht, czy nawet cały statek jeśli jest opuszczony przez załogę.
Każdy ładunek powinien być ubezpieczony i po takim wypadku, to już bez znaczenia co się z nim stanie i tak na straty.
Byłem świadkiem takiego wypadku na autobanie i niemcy też zbierali piwo bez żadnych skrupułów.
Potem przyjechali strażacy postawili kontener i nie patrzyli czy piwo całe, czy nie, wszystko zgarniali na śmietnik.
Każdy ładunek powinien być ubezpieczony i po takim wypadku, to już bez znaczenia co się z nim stanie i tak na straty.
Byłem świadkiem takiego wypadku na autobanie i niemcy też zbierali piwo bez żadnych skrupułów.
Potem przyjechali strażacy postawili kontener i nie patrzyli czy piwo całe, czy nie, wszystko zgarniali na śmietnik.
fylypekk napisał/a:
polaczki by chyba sie pozabijali
![]()
Wydupcaj do Izraela
fylypekk napisał/a:
polaczki by chyba sie pozabijali
![]()
Za polaczków tym razem może arabska pała ci w dupę.
A tak na marginesie zap🤬lałbym z plecakami, na weekend majowy jak znalazł.

Cytat:
a te wszystkie hieny to chyba z Radomia
![]()
Ja tam rozpoznałem tylko ciebie i twoją starą, ludzie skończcie już z tą chytrą babą, to było śmieszne przez tydzień.