Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-07, 14:12
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Nie wolno to kłamać.
A pisanie prawdy jest dozwolone. Ograniczanie tego prawa jest czystą cenzurą. Lewactwo podobno nie stosuje cenzury, ale bez niej nie są zdolni do przetrwania. Popatrz na pomysły Lewicy przed wyborami w Polsce. Oni oficjalnie żądają cenzurowania internetu, Facebooka, Instagrama i innych sieci. To zadanie wynika z bezgranicznej szczerości Lewicy w mediach. A tak naprawdę to czego oni się boją?

Że możesz ranić kogoś uczucia mówiąc, ze jest chory psychicznie Takiej osobie później jest smutno, może wpaść w depresję itd.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-07, 14:23 2
Cezzar napisał/a:

Że możesz ranić kogoś uczucia mówiąc, ze jest chory psychicznie Takiej osobie później jest smutno, może wpaść w depresję itd.

Naturalnie rozumiem Twoja ironię, ale Niemcy były regularnie bombardowane tą gówniarą.
Rzadko kto w tym kraju ją jeszcze trawi. Ona ma sądowne i policyjne ograniczenia na wjazd do Niemiec i nie każdy szkop reaguje na nią pozytywnie, czy neutralnie, a była tutaj jeszcze całkiem niedawno przyjmowana jak bohaterka, ikona i krynica mądrości.
Szkopska młodzież ją wręcz nienawidzi. Przynajmniej ci z którymi ja mam do czynienia.
Zgłoś
panar3 2025-04-07, 16:26

Ja za bardzo szanuje mojego wacka, żebym go pchał w takie lewackie gówno.
Nie wykorzystuje osób psychicznie chorych, bo to jest sk🤬ysyństwo, a ona jest oficjalnie psychicznie chora i niedorozwinięta. Takie są diagnozy, które nie są tajemnicą.

Oj tam, krygujesz się, brachu. Nie ten portal żeby tak kokietować, nie wstydź się, bądź sobą. Masz browarka.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-07, 16:39
panar3 napisał/a:

Oj tam, krygujesz się, brachu. Nie ten portal żeby tak kokietować, nie wstydź się, bądź sobą. Masz browarka.

Ja jestem sobą, a w twoim wypadku masz chyba nasieniowody podłączone bezpośrednio do mózgu i łykasz własną spermę, która się z twojego nosa leje.
A teraz bądź sobą, zap🤬laj do Grety, którą jesteś tak zafascynowany i r🤬aj tego paszkwila do upadłego. Na inną dziewczynę i tak nie zasługujesz. No chyba że jesteś pedałem, to nie kryguj się bądź sobą i obciągaj lachy wszystkim żulom w okolicy. Tak chce twoja natura.
U mnie zrozumienia dla twoich zboczeń i choroby psychicznej nie znajdziesz. Wracaj do swoich lewusów i wal się z nimi.

I jeszcze jedno. Bracha szukaj tam skąd pochodzisz, czyli w śmietniku.
Zgłoś
Apages 2025-04-07, 21:34
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Trochę przypałowa sytuacja dla tych stojących w korku w pierwszych rzędach.

A oni gaśnic w samochodach nie wożą?😳
Zgłoś
panar3 2025-04-09, 14:40

Ja jestem sobą, a w twoim wypadku masz chyba nasieniowody podłączone bezpośrednio do mózgu i łykasz własną spermę, która się z twojego nosa leje.
A teraz bądź sobą, zap🤬laj do Grety, którą jesteś tak zafascynowany i r🤬aj tego paszkwila do upadłego. Na inną dziewczynę i tak nie zasługujesz. No chyba że jesteś pedałem, to nie kryguj się bądź sobą i obciągaj lachy wszystkim żulom w okolicy. Tak chce twoja natura.
U mnie zrozumienia dla twoich zboczeń i choroby psychicznej nie znajdziesz. Wracaj do swoich lewusów i wal się z nimi.
I jeszcze jedno. Bracha szukaj tam skąd pochodzisz, czyli w śmietniku.

He he, po awatarze widać że masz kłopoty ze sobą. Że też nie zauważyłem wcześniej.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-09, 14:49
panar3 napisał/a:

He he, po awatarze widać że masz kłopoty ze sobą. Że też nie zauważyłem wcześniej.

To ty cwana bestia jesteś, skoro po awatarze na Sadolu jesteś w stanie kogoś ocenić!
Ty zdolny i rozgarnięty! Rozgarnięty jak kupka śmieci.
Zgłoś