Nie wolno to kłamać.
A pisanie prawdy jest dozwolone. Ograniczanie tego prawa jest czystą cenzurą. Lewactwo podobno nie stosuje cenzury, ale bez niej nie są zdolni do przetrwania. Popatrz na pomysły Lewicy przed wyborami w Polsce. Oni oficjalnie żądają cenzurowania internetu, Facebooka, Instagrama i innych sieci. To zadanie wynika z bezgranicznej szczerości Lewicy w mediach. A tak naprawdę to czego oni się boją?
Że możesz ranić kogoś uczucia mówiąc, ze jest chory psychicznie

Że możesz ranić kogoś uczucia mówiąc, ze jest chory psychicznie Takiej osobie później jest smutno, może wpaść w depresję itd.
Naturalnie rozumiem Twoja ironię, ale Niemcy były regularnie bombardowane tą gówniarą.
Rzadko kto w tym kraju ją jeszcze trawi. Ona ma sądowne i policyjne ograniczenia na wjazd do Niemiec i nie każdy szkop reaguje na nią pozytywnie, czy neutralnie, a była tutaj jeszcze całkiem niedawno przyjmowana jak bohaterka, ikona i krynica mądrości.
Szkopska młodzież ją wręcz nienawidzi. Przynajmniej ci z którymi ja mam do czynienia.
Ja za bardzo szanuje mojego wacka, żebym go pchał w takie lewackie gówno.
Nie wykorzystuje osób psychicznie chorych, bo to jest sk🤬ysyństwo, a ona jest oficjalnie psychicznie chora i niedorozwinięta. Takie są diagnozy, które nie są tajemnicą.
Oj tam, krygujesz się, brachu. Nie ten portal żeby tak kokietować, nie wstydź się, bądź sobą. Masz browarka.
Oj tam, krygujesz się, brachu. Nie ten portal żeby tak kokietować, nie wstydź się, bądź sobą. Masz browarka.
Ja jestem sobą, a w twoim wypadku masz chyba nasieniowody podłączone bezpośrednio do mózgu i łykasz własną spermę, która się z twojego nosa leje.
A teraz bądź sobą, zap🤬laj do Grety, którą jesteś tak zafascynowany i r🤬aj tego paszkwila do upadłego. Na inną dziewczynę i tak nie zasługujesz. No chyba że jesteś pedałem, to nie kryguj się bądź sobą i obciągaj lachy wszystkim żulom w okolicy. Tak chce twoja natura.
U mnie zrozumienia dla twoich zboczeń i choroby psychicznej nie znajdziesz. Wracaj do swoich lewusów i wal się z nimi.
I jeszcze jedno. Bracha szukaj tam skąd pochodzisz, czyli w śmietniku.
Trochę przypałowa sytuacja dla tych stojących w korku w pierwszych rzędach.
A oni gaśnic w samochodach nie wożą?😳
Ja jestem sobą, a w twoim wypadku masz chyba nasieniowody podłączone bezpośrednio do mózgu i łykasz własną spermę, która się z twojego nosa leje.
A teraz bądź sobą, zap🤬laj do Grety, którą jesteś tak zafascynowany i r🤬aj tego paszkwila do upadłego. Na inną dziewczynę i tak nie zasługujesz. No chyba że jesteś pedałem, to nie kryguj się bądź sobą i obciągaj lachy wszystkim żulom w okolicy. Tak chce twoja natura.
U mnie zrozumienia dla twoich zboczeń i choroby psychicznej nie znajdziesz. Wracaj do swoich lewusów i wal się z nimi.
I jeszcze jedno. Bracha szukaj tam skąd pochodzisz, czyli w śmietniku.
He he, po awatarze widać że masz kłopoty ze sobą. Że też nie zauważyłem wcześniej.
He he, po awatarze widać że masz kłopoty ze sobą. Że też nie zauważyłem wcześniej.
To ty cwana bestia jesteś, skoro po awatarze na Sadolu jesteś w stanie kogoś ocenić!
Ty zdolny i rozgarnięty! Rozgarnięty jak kupka śmieci.