Trochę przypałowa sytuacja dla tych stojących w korku w pierwszych rzędach.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Trochę przypałowa sytuacja dla tych stojących w korku w pierwszych rzędach.
Osobiscie wolalbym do przodu, nawet przez ogien sp🤬alac (oczywiscie w samochodzie) niz stac i patrzec jak mi plonace paliwo wplywa pod auto.
podpis użytkownika
Brak sensownego podpisu.Podaj dalej...
Cezzar napisał/a:
Planeta płonie xD
Za zdjęcie tej chorej gówniary, chyba chcesz parę c🤬jów w dupę wyłapać, albo zostaniesz razem z nią zesłany na bezludna wyspę i ona zostanie Twoją żoną.
warello napisał/a:
@: skąd ta agresja
Masz na myśli tą chorą panienkę?
Jeżeli uważasz to za agresję, to Cezzar napewno ją Tobie odstąpi i to Ty będziesz mógł się nią cieszyć na bezludnej wyspie!

Bazyli.Kapusta napisał/a:
Masz na myśli tą chorą panienkę?
Jeżeli uważasz to za agresję, to Cezzar napewno ją Tobie odstąpi i to Ty będziesz mógł się nią cieszyć na bezludnej wyspie!
He he, nie jest tak źle... Zawsze możesz ją p🤬lić na pieska i z kneblem.
panar3 napisał/a:
He he, nie jest tak źle... Zawsze możesz ją p🤬lić na pieska i z kneblem.
Ja za bardzo szanuje mojego wacka, żebym go pchał w takie lewackie gówno.
Nie wykorzystuje osób psychicznie chorych, bo to jest sk🤬ysyństwo, a ona jest oficjalnie psychicznie chora i niedorozwinięta. Takie są diagnozy, które nie są tajemnicą.
Kurde, ten tirowiec z tirówką leci w krzaki, widocznie nie doszedł i musi skończyć
Bazyli.Kapusta napisał/a:
Ja za bardzo szanuje mojego wacka, żebym go pchał w takie lewackie gówno.
Nie wykorzystuje osób psychicznie chorych, bo to jest sk🤬ysyństwo, a ona jest oficjalnie psychicznie chora i niedorozwinięta. Takie są diagnozy, które nie są tajemnicą.
Panie Kapusto, nie wolno tak brzydko o ludziach mówić..

Cezzar napisał/a:
Panie Kapusto, nie wolno tak brzydko o ludziach mówić..
Nie wolno to kłamać.
A pisanie prawdy jest dozwolone. Ograniczanie tego prawa jest czystą cenzurą. Lewactwo podobno nie stosuje cenzury, ale bez niej nie są zdolni do przetrwania. Popatrz na pomysły Lewicy przed wyborami w Polsce. Oni oficjalnie żądają cenzurowania internetu, Facebooka, Instagrama i innych sieci. To zadanie wynika z bezgranicznej szczerości Lewicy w mediach. A tak naprawdę to czego oni się boją?