niebezpiecznie do cholerny.
Figle, żarty i wygłupy,
Wnet obiją mordy, dupy.
Dupy może mają zgrabne,
Reszty ciałek dość powabne,
Także nawet spytam sam,
Czy nie lezą jeszcze tam?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Sądząc po czasie, jaki maiły na darcie ryja, każdy przeciętny kierowca wyprowadziłby samochód z palcem w dupie.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
Nigga Nigga Boom BoomGłupie tępe p🤬dy. Właśnie takie filmy utrzymują mnie w przekonaniu, że baba służy tylko do r🤬ania, rodzenia dzieci i gotowania. Dwie łapy na kierze i patrzysz przed siebie, a nie w obiektyw j🤬ego smartfona żeby wrzucić to na p🤬doka. P🤬lone miernoty nie nadające sie do niczego. Pewnie nawet dupy nie umie wypiąć przy rżnięciu od tyłu, a o poprawnym op🤬leniu k🤬sa to możesz zapomnieć. Wsadzisz jej wiecej niz grzyba i juz sie zacznie krztusić. Mam nadzieję, że wszystkie zdechły albo w najlepszym wypadku zostały kalekami w stopniu ciężkim.
Głupie tępe p🤬dy. Właśnie takie filmy utrzymują mnie w przekonaniu, że baba służy tylko do r🤬ania, rodzenia dzieci i gotowania. Dwie łapy na kierze i patrzysz przed siebie, a nie w obiektyw j🤬ego smartfona żeby wrzucić to na p🤬doka. P🤬lone miernoty nie nadające sie do niczego. Pewnie nawet dupy nie umie wypiąć przy rżnięciu od tyłu, a o poprawnym op🤬leniu k🤬sa to możesz zapomnieć. Wsadzisz jej wiecej niz grzyba i juz sie zacznie krztusić. Mam nadzieję, że wszystkie zdechły albo w najlepszym wypadku zostały kalekami w stopniu ciężkim.