Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wypadek GSXR Turbo & obrażenia
konto usunięte • 2012-09-01, 15:34
Filmik z wypadku...

...i obrażenia jakie otrzymał kierujący

[/center]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-09-01, 16:15
Ale rdzeń mu pękł?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 16:47
Niestety nie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 17:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Cr4zySh4ker 2012-09-01, 19:22 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
puxynn 2012-09-01, 20:00
ciężko bedzie miał teraz lewą do góry podnieść
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-01, 20:23
jak na mój gust to po prostu za mocno docisnął przedniego hampla
najwyraźniej nieobyty z motocyklami.
Zgłoś
chetek 2012-09-01, 21:32 8
"He's bleeding from the nose, I don't think he's alive" - krwawienie z nosa niechybnie wskazuje na zgon.
Zgłoś
boskigry 2012-09-03, 6:02
@chetek - zgaduje w ciemno, ze wlasnie Ty bedac tam na miejscu, nie przewidzialbys, ze ten czlowiek przezyje. MRI na drugim filmie wskazuje na porazenie czterokonczynowe. Tam chyba kraweznik na niego czekal.

Uwazam, ze niektorzy ludzie nie nadaja sie na jezdzenie motocyklem. Sa i tacy, ktorzy potrafia byc odpowiedzialni i maja troche oleju w glowie i nigdy by sie tak nie zachowali.
Zgłoś
Sanbi 2012-09-03, 7:28
piwo za obrażenia
Zgłoś
tarek_kubusio 2012-09-03, 7:33
tez mam takie sruby i nikt piwa mi nie stawia... z tym ze ja mam od roboty.
Zgłoś
MaszSziwe? 2012-09-03, 8:21
Żal ,ale to wielki żal...Tego motoru [*]
Zgłoś
Schabik 2012-09-03, 8:28
Nie rozumiem. Po wypadku pojawiły mu się w kręgosłupie metalowe elementy?
Zgłoś
tigerqaz 2012-09-03, 8:28 1
Gratulacje... otrzymałeś obrażenia.
Zgłoś
arkadiuss92 2012-09-03, 9:14 2
oczywiście jeansy i półbuty, pewnie no i kurtka bez korpusu... dziwne że kask założył... a tak to byłby fajny hard najgorsze że taki baran nazywa sam siebie motocyklistą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem