dobra. to teraz przyjmuję zakłady - ile lat ma ten film

podpis użytkownika
Rock.
Nie znam się na tym, ale czemu ludzie nie potrafią zrobić dobrego fejka? Przecież płaczę jak widzę tego zooma i upośledzone ruchy kamery... W każdym sztucznie wyprodukowanym filmiku to samo od razu rzuca się w oczy. Mogę dać co najwyżej karmi a nie piwo.
KappaSid napisał/a:
Nie znam się na tym, ale czemu ludzie nie potrafią zrobić dobrego fejka? Przecież płaczę jak widzę tego zooma i upośledzone ruchy kamery... W każdym sztucznie wyprodukowanym filmiku to samo od razu rzuca się w oczy. Mogę dać co najwyżej karmi a nie piwo.
Ja płaczę gdy czytam brednie jebniętego kretyna, który nim coś napisze to nie sprawdzi tylko p🤬li o zoomach i fejkach. Twoi starzy zrobili fejka sp🤬olino. Sytuacja miała miejsce w San Miguel w Chile, policyjny helikopter biorący udział w akcji został uderzony w rotor przez samochód strażacki. Skutkiem był niekontrolowany ruch rotacyjny który doprowadził do zderzenia z radiowozem i pożaru. W wyniku zdarzenia ucierpiał policjant oraz pilot śmigłowca - kaptain Mario Esperidón Arce który w stanie krytycznym, z licznymi urazami trafił do szpitala. Wszytko to widzisz na amatorskim nagraniu. C🤬j Ci w oko. Tyle z mojej strony.
news.com.au/world/south-america/pilot-critically-hurt-after-a-police-h...
podpis użytkownika
100% kiełbasy