Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wypadek Honda CBR 600 F4
Krówka • 2014-09-24, 21:01
Materiał własny.

Wypadek który miał miejsce o godzinie 17. Facet zawracał, i nie zauważył mnie jadącego. Na szczęście prędkość nie była bardzo duża. Nie wiem co się stało z jakością, bo GoPro nagrywa w 1080. Druga kamera zamocowana na przodzie motocykla nie odpowiada.

Ogólnie moto ucierpiało, ale nie ma tragedii. W najgorszym wypadku będę miał złamaną nogę (czekam na prześwietlenie).

podpis użytkownika

"Tak, nie zawsze znaczy nie" - Krówka
Zgłoś
jaacaman 2014-09-24, 21:02 1
od razu widać, że pierwszy sezon
Zgłoś
o................i 2014-09-24, 21:03 1
i na koniec powiało klasykiem: k🤬a
Zgłoś
ramzes12 2014-09-24, 21:07
może fotki do tego?
Zgłoś
G................9 2014-09-24, 21:13 26
Dobrze że wolno jechałeś...tydzień temu mój kumpel zginął przez starego c🤬ja z katamaranu...

Daj znać co z nogą i cebą.

Piwko, kuruj się!
Zgłoś
P................e 2014-09-24, 21:16
Powodzenia w kurowaniu się

Rok temu mój kumpel miał wypadek na moto. Kobieta wymusiła pierwszeństwo i wpakował się w bok jej samochodu. Rozszerzona miednica, 6 tyg z łóżka wstać nie mógł. Do tej pory ma problemy.
Zgłoś
Krówka 2014-09-24, 21:23
jaacaman,

3 sezon, a drugi na motocyklu o pojemności 600.

podpis użytkownika

Zgłoś
z................m 2014-09-24, 21:46 17
Ale pochwal się ile miałeś na zegarze? I na c🤬j ci dwie kamery, sam siebie podziwiasz wieczorami? Kiedy wy k🤬a zrozumiecie, że pierdzenie tym i kręcenie po obrotach na każdym biegu w mieście to totalna głupota? Jak miał zauważyć jak wyprzedzasz autobus na niezłej piździe?
Zgłoś
Krówka 2014-09-24, 21:48 43
zincum napisał/a:

Ale pochwal się ile miałeś na zegarze? I na c🤬j ci dwie kamery, sam siebie podziwiasz wieczorami? Kiedy wy k🤬a zrozumiecie, że pierdzenie tym i kręcenie po obrotach na każdym biegu w mieście to totalna głupota? Jak miał zauważyć jak wyprzedzasz autobus na niezłej piździe?

skończ waść p🤬lić
Autobus stał na poboczu. Jechałem 40 km/h. Facet zawracał na podwójnej ciągłej.
Miałem dwie kamery bo porównywałem jakość nagrania między GoPro Hero2 i Hero3.

podpis użytkownika

Zgłoś
SharpSe 2014-09-24, 22:23 8
Jeszcze trzecia kamerę sobie na fiucie powieś. Warszafka i wszystko jasne. Przerost formy nad treścią.
Zgłoś
Brzydkii 2014-09-24, 22:55 29
Up. Rzadko używam tego słowa, ale teraz to zrobie. Gwindak jesteś typowym cebulowym polaczkiem. Dziękuje.
Zgłoś
z................m 2014-09-24, 23:06 11
@Krówka - no to może i już stał. Powstaje tylko pytanie, na c🤬j ci gopro sro w ilości dwóch sztuk, skoro nawet jednej nie potrafisz ustawić tak, by było coś widać. Po drugie, jak się wp🤬lasz w takie "omijanie" to później masz pretensje, że ktoś za tym autobusem akurat nie zauważył takiego debila jak ty? Po samym odgłosie silnika słychać, żeś jest p🤬da nie kierowca, nie wiesz czy dać po garach czy nie. Nie wiesz czy hamować czy zmienić tor jazdy mistrzu prostej i pierdzenia popisowego. I 40 to ty miałeś jak zaj🤬eś, wcześniej było więcej. Tylko jak typowa ciota sam nie wiedziałeś co zrobić w takiej sytuacji. Więc wyj🤬eś gonga prosto w trakcie hamowania.

Kup trzecią kamerkę i nagraj jak się w końcu rozp🤬olisz na amen.
Zgłoś