Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Wypadek i znieczulica
leaf87 • 2019-09-28, 18:27
W dniu wczorajszym tj. piątek po wyjeździe z Koszalina w kierunku Kołobrzegu w miejscowości Mączno na zakręcie jadący kilka aut przed moim pojazdem samochód wypadł z drogi i dachował. Było bardzo mokro a zakręt dosyć ostry więc nie dziwne, że młody kierowca stracił panowanie nad furą. Oczywiście zatrzymałem auto i pobiegłem ratować nieszczęśników z opresji. Przerażająca jest jednak znieczulica ludzi na wypadek. Większość mimo tego, że auto leżało dachem do dołu w rowie pełnym wody (cały środek był zalany) przejeżdżalo obok zwalniając tylko żeby popatrzeć. Nikt poza kierowcą autobusu i jeszcze jednym panem, który po chwili odjechał, nie zatrzymał się żeby pomóc. Zanim przyjechała straż pożarna (wielkie brawa za szybką interwencję i profesjonalizm), karetka i policja nikt więcej poza wyżej wymienionymi się nie zatrzymał a pomoc była BARDZO POTRZEBNA. Zziębnietych rozbitków podjąłem na swój pokład (z uwagi na deszcz) i poczekalismy w trójkę na służby.

Naprawdę nic się nie stanie jak widząc wypadek zatrzymasz się i pomożesz. Dojedziesz 5 minut później do domu ale w takich warunkach (samochód dosłownie się podtopił) każda para rąk jest potrzebna. Wypadki się zdarzają, ale znieczulica nie powinna! Mam nadzieję, że z poszkodowanymi wszystko ok...

Wyprzedzając głupie komentarze, w czapeczce mam kamerę.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zdun 2019-09-28, 19:39
Będziesz Miał Wydatki
Zgłoś
Swinkwizytor 2019-09-28, 19:41 1
Bedziesz mial wypadki
Zgłoś
Juzef_Rzelazin 2019-09-28, 19:54 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Presty 2019-09-28, 20:11
"Wyprzedzając głupie komentarze, w czapeczce mam kamerę."
Jak r🤬asz też masz?
Poka!
Zgłoś
Budrys2000 2019-09-28, 20:15 7
Dlaczego zabiła pani mecenasa Rolskiego?
Zgłoś
leaf87 2019-09-28, 20:48 5
Presty napisał/a:

"Wyprzedzając głupie komentarze, w czapeczce mam kamerę."
Jak r🤬asz też masz?
Poka!

Zgłoś
konto usunięte 2019-09-28, 20:50 2
Ale po co się zatrzymywać i wzbudzać zainteresowanie innych? Przecież to mistrz prostej w beemwuu,, świeżo upieczony kierowca, jeszcze go ktoś uratuje
Zgłoś
Lew 2019-09-28, 21:28 2
I Brawo Więcej takich Sadoli którzy mają jaja się zatrzymać i pomóc Ah serduszko się raduje
Zgłoś
muraaas 2019-09-28, 21:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
leaf87 2019-09-28, 21:46 3
Lew napisał/a:

I Brawo Więcej takich Sadoli którzy mają jaja się zatrzymać i pomóc Ah serduszko się raduje

Biegnąc do auta nigdy nie wiesz czy w środku są żywi czy już trupy. Czy cali czy z bebechami na wierzchu. Ale każdy powinien mieć chociaż tyle sadola w sobie by próbować. Jakby pobiegło 20tu to nawet niech połowa pawia puści, ale druga połowa działa...
Zgłoś
cesarz1982 2019-09-28, 22:03
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2019-09-28, 22:14 2
Kiedyś nic nie miałem do "bełemek" ale teraz jakbym zobaczył podtopioną betę w rowie to zawróciłbym po cysternę żeby dolać
Zgłoś
KKuubbaa 2019-09-28, 22:28
Zgłoś
bloodwar 2019-09-28, 22:30 5
Jak widzę omdlałego człowieka na ulicy to podbiegam i mu pomagam, jak będzie trzeba to najdroższą koszulę porwę żeby zrobić mu opatrunek i pobrudzę sobie najdroższe spodnie jego krwią ratując go, ale jak widzę leżącego na ulicy żula, choćby nawet był umierający, to tylko wzruszę ramionami, przeklnę, splunę i idę dalej, każdy chyba tak robi, taka sama zasada jest gdy się widzi podludzkie dresiarstwo w BMW mające wypadek
Zgłoś
Strielok1 2019-09-28, 23:28
To naprawdę pogarda dla bmw czy tylko strach przed "mitycznym" tylnym napędem?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem