Film z kabiny maszynisty nagrany podczas wypadku w Warszawie z 23 maja.
O godz. 5:45 na odcinku Warszawa ZOO - Warszawa Praga, tuż przy rondzie Starzyńskiego. Pociąg nr 1521 (EN76 Elf spółki Koleje Mazowieckie) rel. Warszawa Gdańska (5:42) - Ciechanów (7:19), oraz pociąg nr 404222 (19WE SKM Warszawa) rel. Legionowo - Warszawa Gdańska zderzyły się czołowo.
podpis użytkownika
We're gonna get you. We're gonna get you. Not another peep. Time to go to sleep
Konto usunięte
2012-09-19, 16:48
Warszawiacy chociaż dobrze,że mają dobre koleje bo metro to c🤬j a nie mmetro.
to jest spowodowane alkoholem z czech na bank wątpię żeby pkp zawaliło sprawe
Mialem jechac tym pociagiem, ale sie spoznilem. K🤬a, spoznic sie na pociag w Polsce to naprawde pech
leszek1987 napisał/a:
to jest spowodowane alkoholem z czech na bank wątpię żeby pkp zawaliło sprawe
Już nic nie dodam.
podpis użytkownika
Sir Wolfgang Antonio Stanisław von Czimchik wypowiedział się.
na warszawiaka nie ma cwaniaka
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Świr napisał/a:
O godz. 5:45 na odcinku Warszawa ZOO - Warszawa Praga, tuż przy rondzie Starzyńskiego. Pociąg nr 1521 (EN76 Elf spółki Koleje Mazowieckie) rel. Warszawa Gdańska (5:42) - Ciechanów (7:19), oraz pociąg nr 404222 (19WE SKM Warszawa) rel. Legionowo - Warszawa Gdańska zderzyły się czołowo.
Nie łatwiej było napisać: Wcześnie rano gdzieś w Warszawie jeden pociąg czołowo przyp🤬olił w drugi pociąg?
no ja p🤬lę z taką prędkością jaką jeżdżą pociągi w Polsce i że nie zdążył wyhamować
Konto usunięte
2012-09-19, 22:17
@323233
jakie jest takie jest- a jest bardzo ładne i ogólnie nie można się do niego przyczepić a ty dalej czekaj na pks-a aż cie podwiezie ze wsi na okoliczny targ...
Konto usunięte
2012-09-20, 7:27
@Pirat353
To jest potężna masa, to nie hamuje jak samochód...
i wcale pociągi w polsce nie jeżdżą tak wolno, zwykłe tlk na studenckim z katowic do wawy za 23zł, w niecałe 3h pruje po 120-160 km/h
PKP - poczekaj... kiedyś przyjedzie..... o ile się po drodze nie roz🤬bie.
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Konto usunięte
2012-09-20, 13:50
@tomjun uderzyło warszawiaka bo ma c🤬jowe metro.Nie spinaj się metro macie c🤬jowe.
kolesie twardzi, do samego konca siedzieli i hamowali, ja bym sp🤬alal pewnie ;D