Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Dziś, 21/07/2025 miał miejsce wypadek gdzie dwupoziomowy autobus przejechał pod za niskim mostem w skutek czego 15 osób zostało rannych.

podpis użytkownika

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Traba Wczoraj 8:13 2
steven_seagull napisał/a:

Są dwie możliwości; albo na zajezdni kierowca dostał na wyznaczoną trasę piętrowy autobus, chociaż ta trasa przewiduje tylko i wyłącznie niskie autobusy, ze względu na mosty, albo coś się stało na jego normalnej trasie i musiał pojechać objazdem, nie znał okolicy i nadział się na zbyt niski most. W jednym i drugim przypadku miał miejsce błąd ludzki, to się dzieje w ułamku sekundy. Może kierowca przez 90 % czasu jeździł niskimi autobusami i po długim czasie dostał piętrowy. Wtedy mógł zwyczajnie zapomnieć, że wjeżdża pod most piętrowcem i poszedł na pewniaka, kosząc dach jak dekiel w puszce makreli...

Potwierdziłeś tym wpisem jakimi imbecylami niepotrzebnymi spoleczenstwu sa kierowcy komunikacji miejskiej.
Jeżeli wsiadając do pojazdu oddaje się odpowiedzialność za swoje życie i zdrowie takiemu zombiakowi to powinna Jak najszybciej wejść ustawa automatycznych pojazdów
Zgłoś
steven_seagull Wczoraj 8:36 3
Traba napisał/a:

Potwierdziłeś tym wpisem jakimi imbecylami niepotrzebnymi spoleczenstwu sa kierowcy komunikacji miejskiej.
Jeżeli wsiadając do pojazdu oddaje się odpowiedzialność za swoje życie i zdrowie takiemu zombiakowi to powinna Jak najszybciej wejść ustawa automatycznych pojazdów

Czyli, wg tego, co mówisz, jeżeli 1 kierowca na 1000 wjedzie pod taki most, to oznacza że ogół kierowców komunikacji miejskiej to imbecyle? I są niepotrzebni społeczeństwu? Ja p🤬lę. To może pozbądźmy się wszystkich kierowców i całej komunikacji miejskiej, w ogóle, skoro są tak niepotrzebni. Zobaczymy, co stanie się wtedy, zwłaszcza z dużymi miastami, jak Warszawa czy Wrocław. Idąc tym tropem, jeżeli jeden chirurg sp🤬oli operację i doprowadzi do śmierci pacjenta, po prostu uznajmy wszystkich chirurgów w Polsce za imbecyli, niepotrzebnych społeczeństwu i zamknijmy służbę zdrowia. Błysnąłeś swoim komentarzem, nie ma co 🤔
Zgłoś
Hyena83 Wczoraj 8:37 1
Zawsze jak osobiście przejeżdżam pod mostem schylam głowę
Zgłoś
mianas Wczoraj 8:43
Janko napisał/a:

Każdy normalny kierowca prowadzący gabaryty powinien znać wymiary swojego powozu a także absolutne podstawy matematyki żeby

Czarno ja go widzę !
Zgłoś
cosiedziwiszstanislaw Wczoraj 10:04 1
Czy to nie jest aby wiadukt?
Zgłoś
TwojStaryToGej Wczoraj 10:51
Klasyk z tym mostem 😆 mieszkam chwilę obok tego mostu i co chwile ktoś tam kabrioleta tworzy. W tamtym roku z innej firmy dach ściął lecz jechał pusty. Najlepsze bylo jak ciężarówka sie tam wj🤬
Zgłoś
Janko Wczoraj 12:07 1
TwojStaryToGej napisał/a:

Klasyk z tym mostem 😆 mieszkam chwilę obok tego mostu i co chwile ktoś tam kabrioleta tworzy. W tamtym roku z innej firmy dach ściął lecz jechał pusty. Najlepsze bylo jak ciężarówka sie tam wj🤬

Wj🤬 się facet ciężarówką pod most i go zablokowało. Przyjeżdża milicja i mówi do kierowcy, co nie zmieścił się pan.
Kierowca mu odpowiada k🤬a nie widzisz, że wiozłem most i mi paliwa zabrakło.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem