Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziś, 21/07/2025 miał miejsce wypadek gdzie dwupoziomowy autobus przejechał pod za niskim mostem w skutek czego 15 osób zostało rannych.

podpis użytkownika

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary_Pierwiastek Wczoraj 22:16 19
Kierowca chciał prowadzić wycieczkowe cabrio i w końcu dopiął swego.
Zgłoś
Duczki1234 Wczoraj 22:21 6
Ciekawy pomysł na pasażerów na gapę Odrazu pomyślałem o indyjskim pociągu zagłady
Zgłoś
turor Wczoraj 22:25 2
Ciekaw czy ci pasażerowie jeszcze kiedyś usiądą na górze w autobusie ?
Zgłoś
Małężny Wczoraj 22:38 2
Sam łba nie miał to (prawie) powycinał głowy innym. Hipokryta!!!
Albo projektant, fizyczny(bus) i psychiczny(projekcja).
Zgłoś
smc Wczoraj 22:54 4
Jechał niewłaściwą stroną jezdni.

I tak, wiem, tam się tak jeździ. Ale nie zmienia to faktu, że jest niewłaściwe.
Zgłoś
xdrt Wczoraj 23:10 8
Puścili double deckery w mieście z takimi niespodziankami, więc to było tylko kwestią, czasu aż największy głąb z zajezdni pomyli trasę xD

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Selekcjoner Wczoraj 23:40 13
Wszystko dlatego że stanowisko kierowcy jest na dolnym poziomie. Gdyby było na górnym to by do tego nie doszło
Zgłoś
inzGamon Dzisiaj 0:24 5
W Afryce nie ma takich niskich wiaduktów. Stąd kierowca-inżynier miał kłopot. Rasizm!!!
Zgłoś
LukS Dzisiaj 0:51 2
Za bardzo kola dopompowali na bazie.
Zgłoś
TerazPolska123 Dzisiaj 5:42 1
ależ to trzeba być przygłupem
Zgłoś
steven_seagull Dzisiaj 6:48 4
TerazPolska123 napisał/a:

ależ to trzeba być przygłupem

Są dwie możliwości; albo na zajezdni kierowca dostał na wyznaczoną trasę piętrowy autobus, chociaż ta trasa przewiduje tylko i wyłącznie niskie autobusy, ze względu na mosty, albo coś się stało na jego normalnej trasie i musiał pojechać objazdem, nie znał okolicy i nadział się na zbyt niski most. W jednym i drugim przypadku miał miejsce błąd ludzki, to się dzieje w ułamku sekundy. Może kierowca przez 90 % czasu jeździł niskimi autobusami i po długim czasie dostał piętrowy. Wtedy mógł zwyczajnie zapomnieć, że wjeżdża pod most piętrowcem i poszedł na pewniaka, kosząc dach jak dekiel w puszce makreli...
Zgłoś
miksu2 Dzisiaj 7:18 4
Każdy normalny kierowca prowadzący gabaryty powinien znać wymiary swojego powozu a także absolutne podstawy matematyki żeby umieć porównać np. 3m>2,8m co pozwoli wyciągnąć mu wnioski, że nie przejdzie, życie to nie Gta że CJ utnie dach i pojedzie dalej xD
Zgłoś
bezrencz Dzisiaj 7:23 2
Zapewne kierujący miał na głowie turban…
Zgłoś
Janko Dzisiaj 8:13
Obstawiam że kierownik był naj🤬y
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem