👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Uwielbiam patrzeć jak wiecznie polemizujecie i wykłócacie się z czymś czego nie ma i czego nie powiedziano.
Sory, ale to tak jakby nie lubić Ż__ów bo są niekorzystnie pokazywani w materiałąch propagandowych Hitlera.
Jak chcecie się czegoś dowiedzieć o Macierewiczu, o radiu Maryja, o TV Trwam itd to poczytajcie nasz dziennik, posłuchajcie rozmów niedokończonych.
Przypadek GMO. Środowiska prawicowe od lat próbują walczyć z GMO a Wyborcza nic z tym nie robi. Teraz wybrane przez Nas władze( chociaż w sumie przez Was, ale ok) zrobiły Nas w dupsko- GMO przegłosowane a protesty są organizowane dla mnie fasadowo i po sprawie.
Jakbyście słuchali co jakiś czas radia Maryja to byście wiedzieli o problemie z głosowaniem nad GMO już dawno temu i protest można by zorganizować szybciej. Ale nie, Wy w tym czasie żarliście burgery i śmialiście się z Macierewicza.
Jesteście bandą frajerów do wydymania.
Sory, ale to tak jakby nie lubić Ż__ów bo są niekorzystnie pokazywani w materiałąch propagandowych Hitlera.
Jak chcecie się czegoś dowiedzieć o Macierewiczu, o radiu Maryja, o TV Trwam itd to poczytajcie nasz dziennik, posłuchajcie rozmów niedokończonych.
Przypadek GMO. Środowiska prawicowe od lat próbują walczyć z GMO a Wyborcza nic z tym nie robi. Teraz wybrane przez Nas władze( chociaż w sumie przez Was, ale ok) zrobiły Nas w dupsko- GMO przegłosowane a protesty są organizowane dla mnie fasadowo i po sprawie.
Jakbyście słuchali co jakiś czas radia Maryja to byście wiedzieli o problemie z głosowaniem nad GMO już dawno temu i protest można by zorganizować szybciej. Ale nie, Wy w tym czasie żarliście burgery i śmialiście się z Macierewicza.
Jesteście bandą frajerów do wydymania.

Kawagawa napisał/a:
Patrząc w ten sposób, Ty uważasz Ż__ów za jedynych słusznych i mających zawsze rację, bo sami tak o sobie mówią. Dajesz się dymać podobnie jak banda frajerów o której wspominałeś, tylko że od drugiej strony.
I jak niby człowiek ma podejść na poważnie do tego co mówią przeciwnicy GMO, skoro na manifestacji reprezentowała ich Doda

@up Dokładnie, spinają się nie wiadomo po co...

Kawagawa, dobrze się czujesz? Słuchasz Radia Maryja, czy to mi jakaś cholera na oczy się rzuciła od patrzenia na codzienny syf?

@matrixpro
Wpisałem w google "szkodliwość gmo" i od razu wyskoczyło to i kilka badań.
matrixpro napisał/a:
Ty, bo wypowiadasz się na tematy nie sprawdzając źródełi kto tu jest frajerem?

Kawagawa napisał/a:
Raz czy dwa mimochodem słyszałem. To radio w znacznym stopniu polityczne i o dużej sile manipulacyjnej która trafia na podatny grunt docelowych słuchaczy. Wyborcza, tylko w drugą stronę. Oba media skrajnie stronnicze i siebie warte.
PS: Co do Kubicy, sprawa śmierdzi...trotylem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie