Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Wypadek Lamborghini
konto usunięte • 2013-03-26, 17:43
Dzisiaj około 11:30 w pięknym Sopocie miało miejsce niezwykłe wydarzenie:
38-letni kierowca lamborghini chciał przykozaczyć (świadkowie twierdzą, że ścigał się z BMW), stracił panowanie nad kierownicą: jechał na letnich + nadmierna prędkość, uderzył w słup. Po drodze niestety zaliczył 22-letniego rowerzystę.

Cytat:

Znamy przebieg wypadku. - Z powodu nadmiernej prędkości samochód marki Lamborghini, kierowany przez 38-latka, zjechał z jezdni al. Niepodległości. Na chodniku potrącił rowerzystę i uderzył w słup oświetleniowy - mówi sierż. sztab. Karina Kamińska z Komendy Miejskiej Policji w Sopocie.

Rowerzysta i "rajdowiec" trafili do szpitala z urazami (?) nóg.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cerastes 2013-03-27, 13:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-03-27, 13:23 1
Gówno chłopu nie zegarek
Zgłoś
cojestt 2013-03-27, 13:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 13:24 1
Tu się klepnie,tam się puknie trochę szpachlu i pójdzie jako bezwypadkowe od starszej pani...
Zgłoś
konskyy 2013-03-27, 13:32
zamiast kamerować trzeba było coś zaj*ac takie części do lamborghini tanie nie są
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 13:59 1
Zgłoś
kazzek94 2013-03-27, 14:03 1
znając życie to ten koleś ma tyle kasy i takie znajomości, że wyjdzie na to ze to wina rowerzysty ;D
Zgłoś
croyna 2013-03-27, 14:04
ciekaw jestem, ile kosztowała akcja wyciągania tego idioty z wozu i cała reszta.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 14:17
@up nie wiem, ale mogę ci buraku zagwarantować że on w życiu zapłacił takie podatki, że państwo po uratowaniu i wyleczeniu go powinno mu jeszcze kupić nowe lamborghini a i tak by miało u niego dług.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 14:21
Korekta : zgon na miejscu. Na drugim zdjęciu widać, że nie ma butów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 14:56
Dziwne, nigdy wcześniej nie chciał się ścigać i nagle postanowił spróbować? Chłop jeździł spokojnie.
Zgłoś
Abi.M.Sahim 2013-03-27, 15:10
Zgłoś
Schabik 2013-03-27, 16:47
Po pierwsze - filmik bardzo fajny, taki materiał to nie lada gratka, rzadko są filmiki z akcji wyciągania ludzi z samochodów itd., więc piwko

Po drugie - w gallardo (nie wiem czy wszystkich) drzwi się otwierają na bok i jak widać na zdjęciach nie trzeba było nawet nic ciąć.

Po trzecie - niedawno miałem okazję przyjrzeć się LP560-4 z bardzo bliska (od wewnątrz też) i powiem jedno - nie dziwi mnie, że przód auta zniknął. Z przodu jedynymi oporami przy uderzeniu są praktycznie: malutki zderzaczek, akumulator i przednia część ramy (w egzemplarzu który oglądałem to ta rama na średnio schludnie pospawaną wyglądała :E ).

Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 18:27 1
Po pierwsze:
"Nie ma pewnie zimówek w tym rozmiarze."

Za Oponeo:
Twoje auto: Lamborghini Gallardo Coupe I 5.0
Oryginalny rozmiar
235/35 R19 295/30 R19
Są zimówki w sprzedaży jeszcze, ale "tylko" z indeksem W (270 km/h).

Po drugie używane Gallardo można kupić już za 60k EUR, więc nie jest to suma poza zasięgiem pracowitego Polaka.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 19:35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem