👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daje piwo bo nie mogłem tego nigdzie znaleźć....ale co nie zmienia faktu że sadistic się kończy...:/ smutne

Zawsze zostaje dział hard... A filmy pokazujące wypadki były na sadolu od zawsze, więc nie wiem w czym problem.... Spadający samolot jest chyba ciekawszy niż jakieś koty głaszczące właściciela po brzuchu lub komiksy wykonane w paintcie przez gimbusów..

Bin Laden napisał/a:
Szkoda![]()
Wyłowili ale nie ma szans już na normalne życie

2 lata temu Therion grał w płocku. Powiedzieli po koncercie że mamy fajne jezioro

Reporterka tvn24 przed chwilą zadała pytanie ekspertowi w studio: Pilot mógł się katapultować?

a na dole było to, że Jarek i Marta z rozbitej rodziny złożyli kwiaty na Wawelu. fajny zbieg okoliczności w zasadzie.

Wczoraj ok 21:40 podali komunikat, że pilot nie żyje (uznali go za zmarłego jeszcze ok 19:20 ale wiadomo - trzeba poinformować rodzinę itd.) O 22-ej zaczyna się "Szkło kontaktowe" - prowadzący Jarosław Iwaszkiewicz i Wojciech Zimiński. Program zaczął się od komentarza a propos śmierci pilota. Iwaszkiewicz opowiadał o tym, że się znali, że sam też latał itd. W końcu wrócili do prowadzenia programu i Iwaszkiewicz pochwalił się, że przez dwa tygodnie urlopu nie włączał TV. Na to Zimiński: "Dlaczego? Bo pilot panu zginął?"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie