Uderzenie w nasyp samolotu linii Red Wings, rejs RWZ9268, maszyna to Tupolev 204 (RA-64047).
Przyczyną najprawdopodobniej była awaria systemu hamulców, rejestratory zostały już zabrane do laboratorium przez techników MAKu.
Rosja, tu nawet samoloty Ciebie atakują...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-29, 23:35
brzoza i wszystko jasne
konto usunięte
2012-12-29, 23:39
relacja na żywo prawie...
konto usunięte
2012-12-29, 23:47
Rosja. Koniec lotniska przed samą trasą szybkiego ruchu. Nasyp mogli w sumie zredukować do pół metra.
konto usunięte
2012-12-29, 23:52
A.J.K.S napisał/a:
Rosja. Koniec lotniska przed samą trasą szybkiego ruchu. Nasyp mogli w sumie zredukować do pół metra.
Wcale nie tak blisko.
W Polsce podobna trasa szybkiego ruchu (autostrada A1) będzie przy pasie startowym w Pyrzowicach koło Katowic.
konto usunięte
2012-12-30, 0:24
Przecież koło a4 jest port Balice^, ideantycznie przy bramkach wjazdowych
konto usunięte
2012-12-30, 0:26
u ruskich kamerki są wszędzie...
klip z dzisiaj, jak tak dalej pojdzie to powstanie serwis z dostepem do wszystkich kamer samochodowych w Rosji i bedziemy mieli live view
Sprawiedliwość musi być ale i tak przegrywamy 96 : 4
znowu tupolew? mogli coś innego dla odmiany dać
Ja piernicze jaki to musi być fart, żeby w tym czasie jechał właśnie samochód z kamerą ;p