👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie bez powodu nazywa się ten tor "Zielone piekło"
Achh, kiedyś się tam przejadę, daleko nie ma

Achh, kiedyś się tam przejadę, daleko nie ma

jeżeli jeździsz mini cooperem i jesteś mężczyzną, to oznacza że nie jesteś mężczyzną

Miałem grubą blond znajomą która wszystko miała różowe i uwielbiała mini coopery. Hmmm replay

Ważne że rejestracja zamazana. Pewnie jakiś znany kierowca i nie chcieli mu złej prasy robić

czekam na komentarze znawców którzy zaczną się mądrować jak to oni by zrobili kontrę i dali gazu itd itd
a w rzeczywistości by się posrali
kolego kontownik pomyśl czasem zanim coś napiszesz

a w rzeczywistości by się posrali

kolego kontownik pomyśl czasem zanim coś napiszesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie