👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@black24mamba
to jest UK - kierownica po prawej, kierowała ...KOBIETA
chociaż to prawie jak dziecko za kółkiem
to jest UK - kierownica po prawej, kierowała ...KOBIETA
chociaż to prawie jak dziecko za kółkiem

spiceman,
Przykro mi, nie tym razem, będziesz musiał poczekać na nowe serce jeszcze trochę. chyba że umrzesz w szpitalu czekając na przeszczep. Nie zrobi nam to żadnej różnicy.
Przykro mi, nie tym razem, będziesz musiał poczekać na nowe serce jeszcze trochę. chyba że umrzesz w szpitalu czekając na przeszczep. Nie zrobi nam to żadnej różnicy.

Gdyby zamiast tego motoru, jechała osobówka, albo ciężarówka to po dzieciaku nie było by co zbierać. Jak można bez żadnego rozejrzenia się czy coś nie jedzie, wjechać na teren posesji... dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych, a nawet roweru dla blond pani.

Gdyby idiota z motóra i auta nie jechali od prąd to byłoby bezpieczniej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie