HAL9000/2 napisał/a:
synonim drogowego
To tak jak ty internetowego. Nie pij, idź już spać.
loda_szmato napisał/a:
To tak jak ty internetowego. Nie pij, idź już spać.
przepraszam że uraziłem Pana Motocyklistę...
Jakby ciele z audi skręcało w lewo tak jak należy tj. od osi jezdni, nikomu nic by się nie stało.
Spokojnie można byłoby go ominąć z prawej strony, ale ten się rozj🤬 na środku pasa,
jak Popiełuszko w bagażniku i trzyma cały ruch za sobą ciele j🤬e!
Spokojnie można byłoby go ominąć z prawej strony, ale ten się rozj🤬 na środku pasa,
jak Popiełuszko w bagażniku i trzyma cały ruch za sobą ciele j🤬e!

Etam motolotek jakby samochód prowadził też by się rozj🤬. Tak się zapatrzył w samochód przed sobą że nawet nie widział świata dalej :/
We Wrocławiu normą jest patrzenie na ruch 3-4 samochody wcześniej, i spodziewanie się że trzeba będzie ostro hamować... wszędzie...
We Wrocławiu normą jest patrzenie na ruch 3-4 samochody wcześniej, i spodziewanie się że trzeba będzie ostro hamować... wszędzie...

Wk🤬iają mnie ludzie, którzy wyprzedzają po to aby za chwilę gdzieś skręcić. Po c🤬j tym audi wyprzedzał tego motocykliste?

Typ wyprzedza motocykliste by zaraz przed nim skręcić w lewo co za imbecyl..
HAL9000/2 napisał/a:
motocyklista = synonim drogowego idioty
ahhh bo samochodami sama inteligęęęcyja jeździ?
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
bakus1233 napisał/a:
Wk***iają mnie ludzie, którzy wyprzedzają po to aby za chwilę gdzieś skręcić. Po ch*j tym audi wyprzedzał tego motocykliste?
do biedry się śpieszył
podpis użytkownika
...
@Upy i @Downy (jeśli się pojawią) : O tym kto był winny orzeknie Jarosław Kaczyński
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Patrz przed siebie, samochody są wszędzie, eot.
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]