podpis użytkownika
Q L I M A Xpodpis użytkownika
Q L I M A X
Pewnie tego nie wiesz bo na takiego co do gimnazjum już doszedł nie brzmisz. Zgodnie z fizyką, im cięższy pojazd, tym dłużej hamuje. Osobówka zeszła z 90 czy 70 do 0 szybko. TIR już nie miał jak. Ale i tak jego wina.
Miejsce na kulturę na drodze jest wtedy, kiedy za tobą jadą pojazdy o podobnej masie. Bo fizyki nie oszukasz.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Odp🤬lcie się od autora materiału. Miał j🤬y prawny obowiązek przepuścić pieszych.
Czyja wina?
To nasz kochany Mirek kierowca w nieprzyjaznych warunkach zap🤬la załadowanym zestawem zaraz za osobówką "bo mi wendline dali i sie zepsuje".
C🤬je p🤬lone! Barany!
1. Dostosować prędkość
2. Zachować odstęp
3. C🤬j wam w dupę! Krowy doić, a nie jeździć!
Dokładnie. Nagrywającego obchodzą piesi na jezdni, on nie jest od tego aby kalkulować, przepisy każą przepuścić to przepuszczam. I też wole nie ryzykować, że mi w ostatniej chwili wejdzie taki człowiek na przejście i go przetrące - wtedy mam pozamiatane, potrącenie na pasach i po ptakach.
Wiem, że należy bezwzględnie przepuszczać pieszych czekających przed przejściem dla pieszych.