Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
J................k 2019-12-09, 16:52 118
Ojezu o jezu o jezu ojezu, kszzzzz kszzzz odbiór wzywam anielski orszak kszz kszzz bez odbioru
Zgłoś
dyhayne 2019-12-09, 16:57 12
muflonpl napisał/a:

Ojezu o jezu o jezu ojezu, kszzzzz kszzzz odbiór wzywam anielski orszak kszz kszzz bez odbioru

Jaki Ty jesteś tępy to zwyczajnie szkoda słów

Zgłoś
J................k 2019-12-09, 17:01 43
dyhayne napisał/a:

Jaki Ty jesteś tępy to zwyczajnie szkoda słów

A czym się różni mój dystans do śmierci od Twojej nieodpartej pokusy do oglądania filmów na sadolu?
Zgłoś
banerr 2019-12-09, 17:38 1
Soczyste p🤬lnięcie.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-12-09, 18:29 36
"Co się stało?" No k🤬a głupia babo jade razem z tobą w tym samochodzie i wiem tyle co ty to po c🤬j pytasz co się stalo. No przyp🤬olił, to się stało!
Niecierpie takich pytań.
Tak jak moja sąsiadka. Sobota, południe, ja kulturalnie myje samochód. Auto całe w pianie, obok wiaderko, ja gąbeczka w ręce a ta się pyta: "myje pan samochód?" Nie k🤬a, gram w tenisa!!(mamrotam pod nosem po czym się uśmiecham i grzecznie odpowiadam, tak psze pani, myje samochód)
Zgłoś
zerwikaptur 2019-12-09, 18:33 24
Prosta baba ze wsi ,niecodzienne zdarzenie,trochę grozy itd i odrazu łolaboga ojezusie chrystusie nazarenski z maryi dziewicy zrodzony Niepokalanów poczęty

Z jedne strony mnie takie baby wk🤬iaja a z drugiej żal jak człowiek pomyśli ze przeżyła taka życie niczego nieświadoma jak świnia w oborze
Zgłoś
b................3 2019-12-09, 18:39 7
PieronJasnySzlag napisał/a:

"Co się stało?" No k🤬a głupia babo jade razem z tobą w tym samochodzie i wiem tyle co ty to po c🤬j pytasz co się stalo. No przyp🤬olił, to się stało!
Niecierpie takich pytań.
Tak jak moja sąsiadka. Sobota, południe, ja kulturalnie myje samochód. Auto całe w pianie, obok wiaderko, ja gąbeczka w ręce a ta się pyta: "myje pan samochód?" Nie k🤬a, gram w tenisa!!(mamrotam pod nosem po czym się uśmiecham i grzecznie odpowiadam, tak psze pani, myje samochód)

Wiesz, że za mycie samochodu przed domem dają podobno mandat 500zł?
Zgłoś
Abxde 2019-12-09, 18:40 5
Po glosie slychac ze wschod. Twardy elektorat kato-talibow z PiSdu.
Zgłoś
teściowa 2019-12-09, 18:48 21
tak mi sie skojarzylo
Zgłoś
tadek899 2019-12-09, 19:01 5
sracie żarem, panikuje babina bo pewnie pierwszy raz w życiu widzi takiego dzwona, w fotelu przed monitorem każdy twardy.
Zgłoś
racing 2019-12-09, 19:08 12
Abxde napisał/a:

Po glosie slychac ze wschod. Twardy elektorat kato-talibow z PiSdu.

Rozumiem, że poznań to taka kolebka kultury zachodniej , z którą się utożsamiasz? To zajmij się kulturalnym wp🤬laniem pyrów, zamiast się wypowiadać...

Śledziki mają akcent to fakt ale bardziej wzbudza uśmiech a nie ból dupy. Przynajmniej u ludzi z centralnej części kraju jak ja

A w sumie to chciałem napisać, że gość elegancko zabezpieczył drewno i tym samym pewnie sobie życie ocalił...
A co co śmiechu to ostatnio widziałem dwie zmywarki w koszulkach z napisem "poznań stolicą Polski", k🤬a śmiechłem jak z czubów z napisem "konstytucja".
Zgłoś
miniglowa 2019-12-09, 19:11 3
Co za babsko. Do bagażnika ją następnym razem.
Zgłoś
J86 2019-12-09, 20:09 1
Ło ło ło jezu buzię widze
Zgłoś
godles1992 2019-12-09, 20:12
Kierowca osobówki podobno przed wypadkiem dostał zawału
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie