Babka kierująca fiatem bravo wyj🤬a się w traktor wracający z pola. Ona wylądowała w rowie po drugiej stronie ulicy. Traktor cały rozj🤬y.
Materiał własny.
cos więcej o wypadku wiesz?
a za Sabatona piwko
Więc tak, babka jadąca fiatem (widać jak wyprzedza na początku filmu) za zakrętem uderzyła w traktor jadący w tą samą stronę. Przyj🤬a w opryskiwacz niszcząc go oraz urwała tylne koło od traktora. Fiat wylądował po drugiej stronie ulicy w rowie z rozbitym przodem. W traktorze urwało skrzynię biegów. Babka się tłumaczyła, że ją Słońce oślepiło a było zachmurzenie całkowite. Policja chętnie obejrzała moje nagranie i stwierdziła, że sama sobie jest winna jak zap🤬la tam gdzie nie powinna (po coś ta 70 stoi). Traktorzysta miał szczęście, że urwało tylne koło bo spadł koło tylnej piasty. Ani baba z fiata ani traktorzysta nie chcieli jechać do szpitala. Później już pojechałem dalej. Straciłem jakąś godzinkę ale przynajmniej przydałem się jako dość wiarygodny świadek.
nie widać momentu jebnięcia ... szkoda
powinieneś dostać nagrodę dla najlepszego kamerzysty...c🤬ja widać i wrzucasz film??
Gówno widać, a do tego pochwaliłeś się nam, że uprzejmie doniosłeś na tą babę policji. Nie potępiam Cie, ale uważam że jesteś c🤬j i tyle
R................x
2014-05-05, 0:34
dobrze zes wszystko napisal bo nic nie widac...
a tak, rzeczywiscie gowno widac
h🤬ja widac ,h🤬jowa nuta ,zegnam
W sumie materiał do wyj🤬ia bo nic nie widać. Ani uderzenia ani skutków, po prostu wielkie j🤬e nic.
e................n
2014-05-05, 8:25
Za to że poświeciłeś swój czas na świadkowanie piwo i kobieta sadola.
K................0
2014-05-05, 8:26
Vuko napisał/a:
W sumie materiał do wyj🤬ia bo nic nie widać. Ani uderzenia ani skutków, po prostu wielkie j🤬e nic.
nikogo tutaj nie obchodzi co usłyszałeś od partnera, podczas swojej inicjacji seksualnej
Polecam zmienić kamerę. Na tej nawet w trybie HD nie widać tablic rejestracyjnych samochodu przed Tobą.
za sabatona piweczko , dobry materiał !
podpis użytkownika
"...Nigdy nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu a następnie pokona doświadczeniem..."