LisekChytrusek napisał/a:
Jak to c🤬jowo i niepoprawnie brzmi..we filmie

Zawsze mnie dziwi, że tak szybko po wypadku pojawia się grupa złodziei i tak ochoczo rzucają się na pojazd ? Czasem nawet dobierają się do nerek kierowców.
Na szczęście widzę, że to nie tylko Polski zwyczaj.
Skandynawia to i kultura wyższa - ruszają na gwizdek.
Na szczęście widzę, że to nie tylko Polski zwyczaj.
Skandynawia to i kultura wyższa - ruszają na gwizdek.
To jest prawdopodobnie nurburgring. Stewardessa i reszta mówią po niemiecku.
up
"Stewardessa" ?
toż to troll jaskiniowy
*sypki drift po blacie*
"Stewardessa" ?
toż to troll jaskiniowy
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

Jakim norweskim? Gadają po niemiecku, a torem jest niemiecki Nordschleife

Sądząc po rozrzucie odłamków, dachował jakiś przemytnik papieru toaletowego.
Bardziej niemiecki niż norweski lamusie... np: Zuruck... ganz schnell
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Chciałbym jednak zauważyć, że w polsce też mógłby powstać jakiś tor albo miejsca umożliwiające ostrą jednakże bezpieczną jazdę
Chciałbym nadmienić przeznaczenie tego typu zabawy. Otóż BolidyMłodzieżyWiejskiejzarówno osoby prowadzące popularną grą wyższych sfer o zmodyfikowanym wyglądzie GOLFami jak i uważające się za zajebistych kierowców z ponadprzeciętnymi umiejętnościami (chyba twierdzą ze mają 6 zmyzł- równowagi ?) eliminowałyby się na własne życzenie
Prościej- przyspieszenie selekcji naturalnej..
Wreszcie byłoby piekniej

Wreszcie byłoby piekniej
podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.

Ja p🤬le NORWESKIM
Jak jeden z użytkowników napisał jest to słynny Nordschleife położony w miejscowości Nurburg w górach Eifel....każdy kto ma trochę eurasów może zrobić sobie kółko po zielonym piekle i sprawdzić możliwości swojego samochodu, jak widzimy Pan z filimiku sprawdził nawet poziom bezpieczeństwa swojej fury

Jak jeden z użytkowników napisał jest to słynny Nordschleife położony w miejscowości Nurburg w górach Eifel....każdy kto ma trochę eurasów może zrobić sobie kółko po zielonym piekle i sprawdzić możliwości swojego samochodu, jak widzimy Pan z filimiku sprawdził nawet poziom bezpieczeństwa swojej fury
Ilu pomocnych kierowców się zatrzymało żeby pomóc koledze po fachu.

podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
@up a po c🤬j mieliby sie zatrzymywac?
żeby utrudnić manewry karetce/straży?
żeby utrudnić manewry karetce/straży?
@krzys.toxic Oczywiście są w Polsce tory wyścigowe więc w czym problem? Po orientuj się gdzie jeżdżą w twojej okolicy w kjsach itp. W mojej okolicy są przynajmniej 2 tory w Poznaniu i w Gostyniu, co prawda ten drugi gokartowy, ale z powodzeniem można śmigać samochodem. Jak się chce to można, a że wynajęcie trochę kosztuje? No cóż mało jest darmowych pasji.
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...